ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۳۱۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۶

تجهیزات پزشکی سازمان استاندارد و غذا و دارو را دور یک میز مینشاند

در نهایت پس از ابلاغ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان غذا و دارو باید در زمینه تدوین سیاستگذاری، نظارت و هدایت نظام استاندارد در حوزه تجهیزات پزشکی دور یک میز بنشینند.
تدبیر24»نیره پیروزبخت- رئیس سازمان ملی استاندارد ایران- و در ارتباط با مقوله چالش‌برانگیز سیاستگذاری، نظارت و هدایت نظام استاندارد در حوزه تجهیزات پزشکی که با برخی انتقادات از سوی مسئولان سازمان غذا و دارو قبل از تصویب قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد همراه شد، اظهار کرد: سازمان ملی استاندارد استثنایی در زمینه نظارت‌ها ندارد و مسائل سیاست‌گذاری، نظارت و هدایت نظام استاندارد در حوزه تجهیزات پزشکی نیز باید با همکاری مسئولان این سازمان و سازمان غذا و دارو تدوین شود.

وی ادامه داد: هر جایی که سازمان ملی استاندارد نسبت به سلامت و ایمنی مردم حساسیتی داشته باشند، نسبت به مسئله ورود کرده و تفاوتی در مورد محصولات تولیدی و وارداتی وجود ندارد چرا که باید کنترل را در دستور کار قرار داده و نتایج را به اطلاع عموم مردم برساند.

پیروزبخت با بیان اینکه در ابتدای امر مسئولان سازمان غذا و دارو بر این باور بودند که سازمان ملی استاندارد ایران قصد دارد که صفر تا صد مسائل مربوط به تجهیزات پزشکی را در اختیار گیرد، بیان کرد: در راستای تدوین استاندارد حوزه تجهیزات پزشکی باید آیین‌نامه‌ای مدنظر قرار گیرد که این موضوع با همکاری دو سازمان مذکور انجام خواهد شد و پس از آن تصمیم می‌گیریم که در حوزه تجهیزات پزشکی و خدمات مربوط به آن کار را چگونه پیش ببریم و کدام بخش ها را به سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و یا هر دو سازمان واگذار کنیم.

طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد که توسط رئیس جمهوری ابلاغ شد، مقوله سیاستگذاری، نظارت و هدایت نظام استاندارد در حوزه تجهیزات پزشکی، مواد غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی بر عهده سازمان ملی استاندارد ایران و نیز موضوع سیاستگذاری، نظارت و هدایت نظام استاندارد در حوزه خدمات بهداشتی، درمانی و دارویی بر عهده سازمان غذا و دارو محول شده است. مسئله‌ای که از همان ابتدای امر با مخالفت سازمان غذا و دارو همراه شد و غلامرضا اصغری- رئیس سازمان غذا و دارو- اعلام کرد که مصوبه مجلس در این رابطه بر خلاف قوانین و سیاست‌های کلان نظام سلامت است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: