ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۳۳۶۰
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۵

خواهر رهبر کره شمالی، سئول را ترک کرد

خواهر رهبر کره شمالی پس از سفر سه روزه‌اش به کره جنوبی به کشورش بازگشت.
تدبیر24»کیم یو جونگ،‌ خواهر رهبر کره شمالی و هیات همراهش با جت اختصاصی برادر خود و پس از سفر سه روزه‌اش به کره جنوبی برای حضور در بازی‌های المپیک زمستانی به پیونگ‌یانگ بازگشت.

"لی ناک-یون"، نخست وزیر کره جنوبی از هیات کره شمالی برای ضیافت ناهار روز یکشنبه میزبانی کرد و سپس "این جونگ سئوک"، رئیس دفتر مون جائه این،‌ رئیس جمهوری کره جنوبی برای ضیافت شام میزبان هیات کره شمالی بود.

کیم یو جونگ ۳۰ ساله شخصیت برجسته و مهمی در دولت پیونگ یانگ است و نخستین عضو حزب حاکم در کره شمالی محسوب می‌شود که از پایان جنگ دو کره به سئول سفر کرد. رئیس تشریفات کره شمالی که ۹۰ سال دارد، در هیات این کشور که به کره جنوبی سفر کرد، حضور داشت.

خواهر رهبر کره شمالی که از سوی رئیس جمهوری کره جنوبی برای صرف شام به کاخ ریاست جمهوری دعوت شده بود، امیدواری برادرش را برای برگزاری نشست با مون جائه این در پیونگ یانگ ابراز کرد؛ نشستی که به گفته خواهر رهبر کره شمالی به بهبود چشمگیر روابط میان دو کره پس از یک دوره طولانی دشمنی و عناد کمک می‌کند.

خواهر کیم جونگ اون گفت: ما امیدواریم که رئیس جمهوری کره جنوبی میراثی را از خود برجای بگذارد که در طول نسل‌ها راه را برای ایجاد عرصه‌ای نوین از اتحاد مجدد دو کره فراهم کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: