ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۳۳۸۲
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۰
یوسفیان‌ملا تاکید کرد:

مدیریت ناکارآمد ریشه تحقق ۴۵ درصدی از منابع آموزش و پرورش

عضو کمیسیون بودجه در مجلس با بیان اینکه خدمات وزارتخانه آموزش و پرورش باید برون‌گذاری شود تا شاهد افزایش بهره‌برداری از منابع آن باشیم، گفت: آموزش و پرورش باید برای بهره‌برداری از منابع موجود برنامه‌ریزی کند.
تدبیر24»عزت‌الله یوسفیان‌ملا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به ۵۵ درصد منابع خارج از اختیار (پِرتی) در آموزش و پرورش و بهربرداری صرفا 45 درصدی از منابع در این وزارتخانه، گفت: بسیاری از مدارس در روستاها تخلیه شده یا کلاس‌ها با تعداد محدودی اداره می‌شوند به همین دلیل آموزش و پرورش باید برای بهربرداری از منابع موجود برنامه‌ریزی کند هرچند تجمیع مدارس چند روستا نیز پیامدها و مشکلات دیگری را به همراه دارد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئولان آموزش و پرورش نباید صرفا به بیان کاستی‌ها و مشکلاتی خود اکتفاء کنند بلکه باید راه‌حل نیز داشته باشند، ادامه داد: خدمات این وزارتخانه باید برون‌گذاری شود تا شاهد افزایش بهره‌برداری از منابع آن باشیم اما این برون‌گذاری نباید به معنای تاسیس پی در پی مدارس غیرانتفاعی با شهریه‌های کلان باشد.

وی حل مشکل کسری بودجه در وزارتخانه آموزش و پرورش را نیازمند شناخت منابع و استفاده صحیح از آن‌ها دانست و افزود: حل مشکل کسری بودجه با موضوعات متعددی ارتباط مستقیم دارد که از آن جمله موضوعات می‌توان به برنامه درسی، ساختار اداری، ساختار نیروی انسانی و تنوع منابع مالی اشاره کرد.

یوسفیان ملا معتقد است آموزش از لحاظ تنوع خدمات، گستردگی مخاطبان و کمییت فعالیت، بازاری منحصر به فرد است به همین جهت بحث مدیریت هزینه‌ها و تامین منابع مورد نیاز فعالیت‌های آموزشی کشور باید به طور جدی مورد توجه موسسات، شرکت‌ها و سازمان‌ها بگیرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در مجلس شورای اسلامی بهره‌برداری صرفا 45 درصدی از منابع آموزش و پرورش را حاصل مدیریت غلط طی چندین دهه دانست و بر ضرروت برنامه‌ریزی با پشتیوانه تحقیقاتی برای استفاده کامل از منابع این وزارتخانه تاکید کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: