ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۳۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۶

فشار نیکی هیلی بر کنگو

سفیر آمریکا در سازمان ملل از وزیر خارجه کنگو خواست تا پیامی را درباره کشته شدن دو بازرس سازمان ملل برای رئیس جمهور کنگو ببرد و در این پیام سوال کرده که کابیلا با لیست وی چه کرده است؟
تدبیر24»لیست مذکور جزو مسائلی بود که نیکلی هیلی،‌ سفیر آمریکا در سازمان ملل اکتبر در دیدار با جوزف کابیلا، رئیس‌جمهوری کنگو در کینشاسا با او مطرح کرده بود و حاوی اسامی افرادی بود که در قتل زید کاتالان تبعه آمریکا و مایکل شارپ تبعه سوئد در مارس ۲۰۱۷ دست داشتند.

هیات آمریکا در سازمان ملل متحد اعلام کرد، هیلی به کابیلا گفته بود که محاکمه این قاتلان یک اولویت برای ایالات متحده آمریکاست.

"زید کاتالان" و "مایکل شارپ" حین اجرای تحقیقات مستقل در مرکز کنگو درباره تدوین گزارشی برای شورای امنیت کشته شدند و اجساد آنها دو هفته بعد کشف شد.

هیلی، دوشنبه در جلسه سازمان ملل متحد به لئونارد شی اوکیتوندو، وزیر امور خارجه کنگو گفت: من به کابیلا لیستی دادم اما اقدامی صورت نگرفت. این لیستی است که باید مورد توجه قرار بگیرد و این لیست جدی برای اشاره به مرگ این دو تن است.

در جریان تحقیقات سازمان ملل متحد در ماه اوت مشخص شد، شارپ و کاتالان توسط گروهی کنگویی که احتمالا از اعضای چریک مرکز کنگو بودند کشته شدند اما "فقدان مدرک احتمال دست داشتن سایرین را منتفی نمی‌کند." یک سخنگوی دولت کنگو هم دسامبر گفته بود مقام‌ها احتمال دست داشتن عوامل دولتی را رد نمی‌کنند.

برچسب ها: تدبیر24 نیکی هیلی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: