ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۳۵۹۷
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۵

همراهی تلویزیون باقوه قضائیه برای تولیدبرنامه‌

در نشست مشترک مدیران معاونت سیما و اعضای کمیسیون فرهنگ و قضا معاونت فرهنگی قوه قضائیه بر افزایش تولیدات فرهنگی تاکید و از رسانه ملی به عنوان مهمترین نهاد فرهنگ‌ساز در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی نام برده شد.
تدبیر24»در این نشست دکتر پورحسین، قائم مقام معاونت سیما از همراهی تلویزیون با قوه قضائیه در زمینه تولید محتوای فرهنگی خبر داد و گفت: نتیجه فرهنگ‌سازی در زمینه آسیب‌های اجتماعی کمتر شدن پرونده‌های جزایی در قوه قضاییه خواهد بود.

وی از اقدامات موثر شبکه‌های تلویزیونی در همراهی با سازمان ‌و نهادهای مختلف سخن گفت و اضافه کرد: سازمان در حوزه مسائل فرهنگی و مبارزه با آسیب‌های اجتماعی تمام توان خود را گذاشته است؛ به عنوان مثال برنامه‌های متعددی با همکاری نیروی انتظامی ساخته شده است و همه ساله شاهد پخش آثار مشترک سیما و ناجی هنر (نیروی انتظامی) هستیم.

بررسی کارشناسی و تبیین اولویت‌های قوه قضائیه از دیگر موضوعاتی بود که دکتر پورحسین به آن اشاره کرد و افزود: در جلسه‌ای که ریاست سازمان با روسای محترم دادگستری و دادستان تهران داشتند، مقرر شد با تولید محتوای آموزشی اولویت‌های این قوه شفاف‌سازی شود. شفاف‌سازی و بیان اولویت‌ها به برنامه‌سازان این امکان را می‌دهد تا در حوزه آموزش، پیشگیری و آموزش مطالبات برنامه‌سازی کنند.

رضایی از اعضای کمسیون فرهنگ و قضای قوه قضائیه با اشاره به انواع تهاجمات فرهنگی و اجتماعی گفت: بی‌تردید تلویزیون با میلیون‌ها بیننده خود موثرترین رسانه در زمینه فرهنگ‌سازی و تولید محتوای فرهنگی است.

وی خواستار تعامل شبکه‌های سیما و قوه قضائیه در زمینه تولید برنامه‌هایی با محتوای حقوقی و امنیتی شد.

در ادامه قاسمی، وکیل و کارشناس برنامه‌های تلویزیونی با تشریح فعالیت این کمسیون فرهنگ و قضا در قوه قضاییه گفت: عدم مدیریت رفتاری باعث بروز ناهنجاری‌های فرهنگی در جامعه شده است، کمسیون فرهنگ و قضا به دنبال سیاست‌گذاری و ارائه راهکارهایی برای کم کردن این نوع آسیب‌های اجتماعی است و با سازمان صداوسیما نقاط مشترک زیادی دارد.

وی اضافه کرد: ارائه برنامه‌های هدفمند نیازمند مشارکت موثر میان قوه قضاییه و سیماست. در کمسیون فرهنگی، طرحی آماده شده و امیدواریم با همکاری معاونت سیما برنامه‌های مناسبی در زمینه تولید محتوای فرهنگی تولید شود.

در این جلسه دکتر برازش مدیر شبکه یک سیما، دکتر عبدالملکی قائم مقام شبکه سه و تورنگ قائم مقام شبکه پنج سیما در جلسه با اعضای کمیسیون فرهنگ و قضای قوه قضاییه حضور داشتند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: