ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴

هک 2 میلیون پسورد در فیس‌ بوک

هکرها موفق شده‌اند تا دو میلیون پسورد حساب‌های کاربری در فیس بوک، توئیتر، جی‌میل، یاهو و غیره را سرقت کنند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، هکرها موفق شده‌اند تا دو میلیون پسورد حساب‌های کاربری در فیس بوک، توئیتر، جی‌میل، یاهو و غیره را سرقت کنند.

 متخصصان معتقد هستند که این خرابکاری سایبری نتیجه استفاده از یک بدافزار بوده که بر روی کامپیوتر قربانیان در سراسر جهان نصب می‌شده است.

کارشناسان شرکت امنیت سایبری تراست‌ویو در این خصوص گفته‌اند: این بدافزارها طی یک ماه گذشته اطلاعات ورودی کاربران در وب‌سایت‌های مهم را دریافت کرده و نام کاربری و گذرواژه آنها را به یک سرور تحت کنترل هکرها ارسال می‌کرده‌اند.

شرکت تراست‌ویو در روز 24 نوامبر سال جاری میلادی این سرور را که در هلند قرار دارد ردیابی کرد. این شرکت از این سرور اطلاعات کاربران بیش از 93 هزار وب‌سایت از جمله فیس بوک، جی‌میل، یاهو، توئیتر و لینکدین را پیدا کرد.

هنوز معلوم نیست که چقدر از زمان این حملات می‌گذرد اما کارشناسان هشدار داده‌اند که گذرواژه‌ها یا پسوردهای تاریخ‌گذشته هم می‌توانند کاربران را در معرض خطر قرار دهند.

یک متخصص امنیتی در این خصوص گفت: ما نمی‌دانیم که چه تعداد از این اطلاعات هنوز معتبرند اما می‌دانیم که 30 تا 40 درصد از مردم از گذرواژه‌های یکسان در وب‌سایت‌های مختلف استفاده می‌کنند. این کاری است که قطعا مردم نباید انجام دهند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: