آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۰۳۷۴۳
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۲

حال شجریان وخیم است؟

درحالی که بار دیگر شایعاتی پیرامون حال جسمانی محمدرضا شجریان منتشر شده، نزدیکان این هنرمند تمامی این اخبار را تکذیب کردند.
تدبیر24»به دنبال انتشار برخی شایعات در فضای مجازی در ساعات گذشته پیرامون وضعیت محمدرضا شجریان، این خبر از طرف نزدیکان وی تکذیب شد.

از صبح امروز خبری منتسب به هوشنگ ابتهاج درخصوص وخیم شدن حال محمدرضا شجریان منتشر شد که یلدا ابتهاج با انتشار مطلبی به رد این خبر پرداخت و اظهار داشت که این خبر سال گذشته نیز مطرح شده و پخش آن برای بار دیگر را غلط و نابجا دانست.

این در حالی است که چندی پیش نیز خانواده شجریان برای چندین بار مجبور شدند شایعات مربوط به وخیم تر شدن حال وی را طی بیانیه‌ای تکذیب کنند.


برچسب ها: تدبیر24 شجریان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: