آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۰۳۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۶

با وجود شکست بد نبودیم

سرمربی اینتر با وجود شکست برابر جنوا از عملکرد شاگردانش راضی به نظر می‌رسد.
تدبیر24»اینتر با هدایت اسپالتی یک نتیجه‌ ناامید کننده دیگر را هم به دست آورد.

نرآتزوری که در خانه جنوا به میدان رفت با نتیجه‌ دو بر صفر تن به شکست داد تا به روزهای کابوس‌وار خود ادامه‌ دهد و رده سوم جدول رده‌بندی را هم از دست دهد.

اسپالتی در نشست خبری بعد از بازی، گفت‌: بر این باور نیستم که ما بازی بدی را به نمایش گذاشتیم. در این دیدار بدشانس بودیم و به همین خاطر هم بازنده شدیم.

او ادامه‌ داد: تنها کاری که در شرایط کنونی می‌توانیم  انجام دهیم تلاش و تلاش کردن است. باید به قدرت خود ایمان داشته باشیم تا بتوانیم به روزهای خوب خود بر گردیم. بازی‌های زیادی تا پایان فصل باقی مانده است و باید به تلاش خود ادامه دهیم و ناامید نشویم.

سرمربی اینتر در ادامه‌ افزود: تیم اینتر در هفته‌های اخیر با مشکلات زیادی مواجه شده است اما می‌توانیم خود را از این شرایط خارج کنیم به شرط این که به توانایی خود ایمان داشته باشیم. جنوا فرصت‌های  زیادی را خلق نکرد اما توانست به پیروزی برسد. این در حالی بود که ما چندین فرصت خوب داشتیم اما نتوانسیم به گل برسیم.

برچسب ها: تدبیر24 شکست
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: