سه سال بعد هم که بار دیگر اخباری مبنی بر کنارهگیری دبیر شورای نگهبان از امامت جمعه تهران در رسانهها دست به دست شد شیرمردی این خبر را تکذیب اما تاکید کرد که «با توجه به شرایط سنی آیتالله جنتی حضور ایشان را طوری برنامهریزی کردهایم که کمتر به عنوان امام جمعه حضور یابند اما این که ایشان درخواستی برای عدم حضور در نماز جمعه داشته باشند، صحت ندارد.»
گر چه رییس ستاد نمازجمعه تهران درخواست احمد جنتی برای عدم حضور در نمازجمعه را تکذیب کرده بود اما دبیر شورای نگهبان یکم مهر ماه سال ٩٣ که در برنامه تلویزیونی شناسنامه حضور یافت و از رهبری برای کنارهگیری از نمازجمعه را درخواست کرد و گفت: «کار اصلی من شورای نگهبان است. فعالیتهای دیگر برای من فرعی بود. از مقام معظم رهبری خواستم برخی از فعالیتها از دوش من برداشته شود که یکی از این فعالیتها نماز جمعه، یکی شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیگری مجمع تشخیص مصلحت بود. مقام معظم رهبری در خصوص فعالیت شورای عالی انقلاب فرهنگی مخالفتی نداشتند و گفتند نمیخواهید نروید ولیکن در خصوص نماز جمعه گفتند که باید نماز جمعه را داشته باشی. من گفتم برخی وقتها نماز جمعه برای من سنگین است فرمودند فاصلههایش را زیاد کن.»
آیتالله احمد جنتی در ١٤ فروردین ٧١ با حکم رهبر انقلاب به امام جمعه تهران منصوب شد. او نخستین فردی بود که با حکم رهبر معظم انقلاب امام جمعه تهران شد. جنتی در سالهای اخیر حضور کمرنگی در تریبون نماز جمعه داشته؛ به نحوی که آخرین حضور در نماز جمعه به ١٩ شهریور سال ٩٥ باز میگردد و حال رضا اکرمی از عدم حضور او در نماز جمعه میگوید.
هر چند هیچ کدام از مقامات مسئول مربوط تاکنون اظهارنظر رسمی در این زمینه نداشتهاند اما غیبت طولانی احمد جنتی در نماز جمعه، اظهارات جنتی در سال ٩٣ مبنی بر درخواست او از رهبری برای برداشتن بار نماز جمعه از دوش وی، انتصاب ابوترابیفرد و اظهارات سیدرضا اکرمی نشان میدهد زمزمههای خداحافظی احمد جنتی از نماز جمعه چندان دور از ذهن نخواهد بود و دبیر شورای نگهبان پس از ٢٥ سال خطبهخوانی در نماز جمعه، به زودی بازنشست خواهد شد.»