ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 31
کد خبر: ۱۰۴۰۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۹
واشنگتن:

کره‌شمالی دیدار با پنس را لغو کرد

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند، کره‌شمالی دیداری را که قرار بود در حاشیه بازی‌های المپیک زمستانی کره‌جنوبی میان هیأت‌هایی از واشنگتن و پیونگ‌یانگ برگزار شود، در آخرین دقیقه لغو کرد.
تدبیر24»به گفته این مقام‌ها، مایک پنس، معاون رییس‌جمهوری آمریکا قرار بود با مقامات کره‌شمالی از جمله خواهر رهبر این کشور در حاشیه بازی‌های المپیک زمستانی کره‌جنوبی دیداری داشته باشد اما کره‌شمالی این دیدار را در ‌دقیقه آخر لغو کرده است.

نیک آیرز، رییس دفتر معاون رییس جمهوری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد، کره‌شمالی با این امید که پنس موضع خود را تلطیف کند، به دنبال برگزاری این دیدار بود.

وی ادامه داد: پس از این که پنس تعرض به حقوق بشر در کره‌شمالی را محکوم و از برنامه‌های جدیدی برای تحریم‌های اقتصادی پیونگ‌یانگ خبر داد، آنها از برگزاری این ملاقات پا پس کشیدند و یا شاید هرگز درباره انجام چنین ملاقاتی صادق نبودند.

یک مقام آمریکایی نیز اظهار کرد، این دیدار که قرار بود ۱۰ فوریه انجام شود، دو ساعت قبل از برگزاری از سوی کره‌ای‌ها لغو شد.

رییس دفتر معاون رییس جمهوری آمریکا گفت: دولت ترامپ بر سر راه تمایل رهبر کره‌شمالی به سرپوش گذاشتن روی اقدامات این رژیم قاتل با استفاده از چند عکس زیبا در المپیک خواهد ایستاد.

وی تصریح کرد: ترامپ تصمیم گرفته بود که اگر آنها بخواهند مذاکره کنند، ما پیام مصالحه‌ناپذیر خود را ابلاغ کنیم.

آیرز تأکید کرد، تا زمانی که کره شمالی خلع سلاح را به طور کامل نپذیرد، آمریکا مواضع خود را در قبال پیونگ‌یانگ تغییر نخواهد داد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: