ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۴۱۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۲

استادی که همه ما شاگردش بودیم

این شاگردان حضوری یا غیر حضوری نیز به نوبه خود در کلاس ها یا در عرصه عملیات رسانه ای ، آموخته های خود را به روزنامه نگاران دیگر انتقال داده اند تا شاگردی استاد معتمدنژاد ، امری فراگیر در رسانه های ایران باشد.
تدبیر24: جعفر محمدی مدیر مسئول عصر ایران نوشت: امروز پدر علم ارتباطات ایران، مرحوم دکتر کاظم معتمدنژاد برای همیشه رخ در نقاب خاک کشید تا ایران ، یکی از فرهیخته ترین فرزندانش را از دست بدهد.

اکثر کسانی که امروز در رسانه های ایران فعالیت می کنند ، شاگردان او بوده اند: مستقیم یا غیر مستقیم.

بسیاری، افتخار شاگردی او را در کلاس های درس اش داشته اند و گروه بیشتری، با مطالعه کتاب هایش ، از علم استاد بهره برده اند. این شاگردان حضوری یا غیر حضوری نیز به نوبه خود در کلاس ها یا در عرصه عملیات رسانه ای ، آموخته های خود را به روزنامه نگاران دیگر انتقال داده اند تا شاگردی استاد معتمدنژاد ، امری فراگیر در رسانه های ایران باشد.

من در رشته حقوق درس خوانده ام و از این رو ، هیچگاه سعادت حضور در کلاس های علوم ارتباطات ان استاد سفر کرده را نداشته ام ولی خوب به یاد دارم که در آغاز کار روزنامه نگاری ، کتاب روزنامه نگاری استاد را واو به واو خواندم و بسیار یاد گرفتم و بعدها که آن را به تجربه آمیختم و چندین دوره فرصت تدریس روزنامه نگاری آزاد داشتم ، آن کتاب را مبنای کار قرار دادم تا من و کسانی که در کلاس هایم بودند ، همگی با هم ، افتخار بهره مندی از دریای علم استاد را داشته باشیم.

به حکم ادب و احترام به پیشکسوتی که بر گردن همه فعالان رسانه ای حق استادی دارد و اکنون در میان ما نیست، دست بر سینه می گذاریم و با فاتحه ای ، یادش را برای همیشه به دل هایمان می سپاریم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: