ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۱۰۴۴۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۰
قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی خبر داد

دانش‌آموزان دوره متوسطه اول برای نخستین بار به شوراهای دانش‌آموزی شهرستان و استان راه می‌یابند

قائم مقام سازمان دانش آموزی با اشاره به برنامه های درنظر گرفته شده برای انتخابات نهمین دوره مجلس دانش آموزی از ابلاغ شیوه نامه انتخابات این دوره از سوی وزیر آموزش و پرورش خبر داد.

تدبیر24»محمود علیگو در گفت‌وگو با پانا گفت: با هدف مشارکت فعال دانش آموزان دوره متوسطه اول، امکان حضور آنها در ترکیب اعضای شورای دانش آموزی منطقه، ناحیه، شهرستان و استان در این دوره از انتخابات برای نخستین بار فراهم شده است.

نائب رئیس ستاد مرکزی انتخابات نهمین دوره مجلس دانش‌آموزی افزود: پس از ابلاغ شیوه‌نامه انتخابات، دستورالعمل اجرایی و نظارتی انتخابات با ساعت‌ها کار کارشناسی و اعمال نظر کارشناسانه مدیران دانش آموزی استانها، نمایندگان مجلس دانش‌آموزی و.... تحت مدیریت دبیرخانه مجلس دانش آموزی در حال ابلاغ به استان‌هاست.

علیگو به اهداف شکلگیری تشکل‌های دانش‌آموزی اشاره و تصریح کرد: از جمله اهداف و تشکیل این شوراها ترویج فرهنگ مشارکت‌جویی، تعاون و همکاری، مسئولیت‌پذیری و زمینه‌سازی برای مشارکت فکری و عملی دانش‌آموزان در عرصه‌های مختلف آموزش و پرورش است. بهره‌گیری از نظرات دانش‌آموزان در اصلاح قوانین و مقررات، ترویج فرهنگ مشورت، گفتوگو و تعامل بین دانش‌آموزان منتخب سراسر کشور با مسئولان آموزش و پرورش، انتقال دیدگاه‌های دانش‌آموزان در مدارس از طریق شوراهای دانش آموزی مدارس به شوراهای دانش آموزی منطقه ناحیه شهرستان و استان و مجلس‌دانش آموزی نیز از دیگر اهداف مد نظر است.

قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی یادآور شد: ستاد مرکزی انتخابات شوراها و مجلس دانش آموزی بر اساس شیوه نامه ابلاغی وزیر، با ریاست معاون پرورشی و فرهنگی وزیر و رئیس سازمان دانش‌آموزی، در استان‌ها به ریاست مدیر کل آموزش و پرورش استان‌ها و در مناطق و نواحی و شهرستان‌ها به ریاست رؤسای آموزش و پرورش تشکیل می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: