ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۴۴۶۸
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۸
صالحی:

امام موسی صدر شیخ الشیوخ طوائف لبنان بود

رییس سازمان انرژی اتمی با اشاره به محبوبیت امام موسی صدر در بین لبنانی‌ها حتی مسیحیان، گفت: امام موسی صدر به گونه‌ای عمل کرد که شیخ الشیوخ طوائف لبنان شد و این یک حرکت بسیار عجیبی بود.
تدبیر24»علی‌اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی در آیین رونمایی از مجموعه دوازده جلدی «گام به گام با امام»، شامل مجموعه گفتارها، مصاحبه‌ها و مقالات امام موسی صدر که در سالن جلسات کتابخانه ملی تهران برگزار شد، با بیان این که آیت‌الله العظمی بروجردی قدم بزرگی برای احیای اسلام و شیعیان برداشتند، گفت: یکی از این قدم ها فرستادن اندیشمندان به کشورهای مختلف همانند لبنان بود.

وی ادامه داد: وقتی امام موسی صدر به لبنان رفت، شیعیان به عنوان محروم ترین و پایین ترین قشر این کشور به شمار می رفتند و حتی خجالت می کشیدند بگویند شیعه هستند و از این نظر بسیار تأسف بار بود، به همین دلیل، آیت الله العظمی بروجردی، امام موسی صدر را به لبنان فرستاد.

صالحی با تأکید بر این که در زمان امام موسی صدر شیعیان لبنان گرفتار جنگ بودند، بیان داشت: امام موسی صدر بستر همدلی و هم زبانی را ایجاد کردند. البته به عنوان روحانی هیچ گاه تبلیغ اسلام نمی کرد و کسی را دعوت به اسلام نمی کرد، بلکه مباحث را به گونه ای مطرح می کرد که افراد به نقطه اشتراک می رسیدند.

وی یادآور شد: امام موسی صدر به کلیساها همانند کشیش دعوت می شدند و همانند یک کشیش نیز تبلیغ می کردند. شاید بتوان گفت مسیحیان ایشان را بیشتر از مسلمانان قبول داشتند. امام موسی صدر به گونه ای عمل کرد که شیخ الشیوخ طوائف لبنان شد و این یک حرکت بسیار عجیبی بود.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان گفت: امام موسی صدر شیعیان لبنان را به گروهی تبدیل کردند که اکنون عزیزترین، عالم ترین، فهیم ترین و افتخارآفرین ترین طائفه این کشور هستند و اکنون حزب الله ادامه دهنده راه امام موسی صدر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: