ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۴۵۲۶
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۴

تفاوت‌هاي رفتاري احمدي‌نژاد

اعمال، گفتار و كردار آقاي احمدي‌نژاد را بايد روانشناسي و روانكاوي كرد، چرا كه اظهارات و رفتارهاي كنوني او هيچ تناسبي با اعمال گذشته‌اش ندارد.
 تدبیر24»در ارديبهشت‌ماه دو انتخابات مهم برگزار شد اما ايشان مي‌گويد انتخابات بايد دوباره برگزار شود و شوراي نگهبان را فاقد وجاهت مي‌داند. اصلا مشخص نيست كه حرف‌هاي او از چه جايگاهي است. آيا از طرف خودش صحبت مي‌كند يا به نمايندگي از جريان خاصي حرف مي‌زند. آقاي احمدي‌نژاد در مجمع تشخيص مصلحت نظام حضور دارد و يك كلمه از مواردي كه در نامه اخيرش به رهبري عنوان كرده، سخن به ميان نمي‌آورد و مذاكره‌اي در اين باب نمي‌كند اما نامه‌هايي از اين دست مي‌نويسد. در مورد اعمال او شك وجود دارد. از اين اعمال او بايد روانشناسي شود كه ببينيم اصلا اظهارات او چه مبنايي دارد و از چه موضعي سخن مي‌گويد. رفتار‌هاي او نه تنها در سال ٨٨ بلكه در سال ٩٦ هم تناقضات فراواني داشت. او ابتدا سخن از اين گفت كه در انتخابات داوطلب نمي‌شود اما چند روز بعد در سال ٩٦ كانديداي انتخابات شد. اين تضاد رفتاري در او وجود داشته است.

نقش او در حادثه ٨٨ بايد مورد بحث قرار گيرد. تا به حال سه نظر مطرح شده است. برخي مي‌گويند حوادث سال ٨٨ مربوط به خارج از كشور است؛ برخي مي‌گويند قبل از انتخابات در كشور عده‌اي بنا داشتند اين اتفاق بيفتد و عده‌اي ديگر مي‌گويند بعد از شمارش آرا اين حوادث پيش آمده است. احتمالش هست كه احمدي‌نژاد در آن نقش داشته باشد اما اظهارات اخير او به گونه ديگري است و بسيار متفاوت از رفتار او در سال‌هاي ٨٨ و ٩٢ است. تغيير در رفتار آقاي احمدي‌نژاد وجود دارد.



سیدرضا اکرمی،عضو جامعه روحانيت مبارز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: