ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۴۷۵۵
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۲
لاوروف:

به رغم پیچیده بودن بحران یمن برای حل آن ناامید نیستیم

وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو قصد ارسال کمک‌های بشردوستانه جدید به یمن را دارد.
تدبیر24»سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در گفت‌وگو با روزنامه ریپورتر اتیوپی اعلام کرد: ما نسبت به اقدامات جنگی کنونی در یمن بسیار نگران هستیم و این درگیری‌ها شمار زیادی کشته و زخمی برجای گذاشته و بخش گسترده‌ای از زیرساخت‌ها در شهرها و امکانات بهداشتی ویران شده‌اند و ما بر این باور هستیم که پایان دادن به درگیری‌هایی که طولانی شده، با مشارکت ائتلاف عربی از طریق رایزنی و تبادل نظر در  راستای منافع تمامی نیروهای سیاسی در یمن ممکن می‌شود.

وزیر خارجه روسیه اعلام کرده که کشورش مسأله ارسال کمک‌های انسانی جدید به یمن را بررسی می‌کند.

وزیر خارجه روسیه گفت: طرف‌های درگیر آماده بازگشت به مذاکره سازنده برای حل اختلافات نیستند مساله‌ای که بحران را پیچیده می‌کند. با این وجود نباید ناامید شویم و به تلاش‌ها برای دستیابی به راه حل در این کشور ادامه می‌دهیم.

لاوروف افزود: ما اطمینان کامل داریم که باید تلاش جامعه بین‌الملل در راس آن سازمان ملل در تشویق طرف‌های یمنی برای کنار گذاشتن خشونت‌ها و نشستن پای میز مذاکره ادامه یابد.

وی در پایان گفت: ما قصد داریم در حل این بحران سهیم باشیم و از این رو با طرف‌های درگیر در ارتباط منظم هستیم .

طبق گزارش سازمان ملل ۲۲ میلیون تن در یمن  نیاز مبرمی به کمک‌های انسانی دارند و بیش از هشت میلیون تن در معرض گرسنگی و قحطی هستند.

برچسب ها: تدبیر24 لاوروف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: