آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۰۴۷۵۵
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۲
لاوروف:

به رغم پیچیده بودن بحران یمن برای حل آن ناامید نیستیم

وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو قصد ارسال کمک‌های بشردوستانه جدید به یمن را دارد.
تدبیر24»سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در گفت‌وگو با روزنامه ریپورتر اتیوپی اعلام کرد: ما نسبت به اقدامات جنگی کنونی در یمن بسیار نگران هستیم و این درگیری‌ها شمار زیادی کشته و زخمی برجای گذاشته و بخش گسترده‌ای از زیرساخت‌ها در شهرها و امکانات بهداشتی ویران شده‌اند و ما بر این باور هستیم که پایان دادن به درگیری‌هایی که طولانی شده، با مشارکت ائتلاف عربی از طریق رایزنی و تبادل نظر در  راستای منافع تمامی نیروهای سیاسی در یمن ممکن می‌شود.

وزیر خارجه روسیه اعلام کرده که کشورش مسأله ارسال کمک‌های انسانی جدید به یمن را بررسی می‌کند.

وزیر خارجه روسیه گفت: طرف‌های درگیر آماده بازگشت به مذاکره سازنده برای حل اختلافات نیستند مساله‌ای که بحران را پیچیده می‌کند. با این وجود نباید ناامید شویم و به تلاش‌ها برای دستیابی به راه حل در این کشور ادامه می‌دهیم.

لاوروف افزود: ما اطمینان کامل داریم که باید تلاش جامعه بین‌الملل در راس آن سازمان ملل در تشویق طرف‌های یمنی برای کنار گذاشتن خشونت‌ها و نشستن پای میز مذاکره ادامه یابد.

وی در پایان گفت: ما قصد داریم در حل این بحران سهیم باشیم و از این رو با طرف‌های درگیر در ارتباط منظم هستیم .

طبق گزارش سازمان ملل ۲۲ میلیون تن در یمن  نیاز مبرمی به کمک‌های انسانی دارند و بیش از هشت میلیون تن در معرض گرسنگی و قحطی هستند.

برچسب ها: تدبیر24 لاوروف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: