وی ادامه داد: در سالهای اخیر تحولات اجتماعی و تغییر در سبک زندگی باعث ایجاد سرعت در تحولات مربوط به مظاهر اجتماعی به ویژه در حجاب شده است که ما هم متولی آن هستیم و باید پیشبینیها و اقدامات لازم و هم ارزیابی و تحلیل درست از جامعه در این زمینه داشته باشیم.
وزیر کشور در ادامه گفت: وزارت کشور به این موضوعات ورود میکند اما ورود ما به عنوان بخشی از دولت ختم مسئله محسوب نمیشود و نگاه ما به بحث حجاب یک نگاه مجرمانه و جرمانگارانه نیست بلکه از نظر ما حجاب یک مسئله فرهنگی است و باید به آن با حساسیت پرداخته شود.
رحمانی فضلی با اشاره به تشکیل جلسه شورای اجتماعی کشور در دو هفته آتی اظهار کرد: تقاضا میکنم در جلسه بعدی به مطالعات دقیقی که پیش از این روی بحث حجاب انجام شده، پرداخته شود.
وزیر کشور تاکید کرد: گزارشهای تحلیلی و علتشناسانه و راه حلهای قابل اجرا در این حوزه باید ارائه شود. این راهحلها لزوما نباید ختم به نیروی انتظامی شود چون اینها برای مواقع اضطرار است و نمی توانیم برای هر موضوعی مقابل افراد بایستیم.
وی افزود: در چنین موضوعاتی نیروی انتظامی و قوه قضاییه بهتنهایی کافی نیست و در این موضوعات مردم و مشارکت مردمی باید محور اصلی قرار گیرد.
وزیر کشور در ادامه اظهار کرد: ۹۴ درصد مردم ایران متدین و معتقد به حجاب هستند بنابراین باید بدانیم چطور برخورد کنیم که مظاهر عینی آن جلوه بیشتری داشته باشد.
رحمانی فضلی در ادامه اظهار کرد: بهتر است در جلسات شورای اجتماعی به جای ارائه گزارش اقدامات، به راه حلها و اینکه چه کار باید بکنیم؛ پرداخته شود. همه اعضا نیز نظرات خود را صادقانه و روشن در این زمینه اعلام کنند. حتی اگر نظرات متفاوت باشد هم هیچ اشکالی ندارد چون ممکن است نظرات متفاوت ما را به راه حل های متفاوت برساند.
وزیر کشور در پایان با بیان اینکه موضوع جلسه بعدی حجاب خواهد بود، تاکید کرد: موضوع اصلی این است که از حجاب به عنوان یک امر دینی حمایت و صیانت کنیم.