وی افزود: اگر اهالی فرهنگ و هنر به این نتیجه برسند که این امر مهم میتواند با حضور آنها مشارکت مردم را نیز به همراه داشته باشد قطعا به کمک یکدیگر تحقق فضای سبز خوب در شهر امکان پذیر است.
وی تاکید کرد: اراده و انگیزه لازم در شهرداری تهران وجود دارد که به کمک هنرمندان ایرانی زیبا و سرسبز را بسازیم.
به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این مراسم رجبی معمار، مدیرعامل خانه هنرمندان گفت: خانه هنرمندان ایران این افتخار را دارد که هر کار خوبی توسط شهروندان و هر نهاد و سازمان دیگری که بخواهد انجام شود به نیابتی که از اهالی فرهنگ و هنر به آن داده شده در این اقدامات سهیم خواهد بود.
وی افزود: کاشت نهال کار بسیار خوبی است چراکه همه میدانند وضع فضای سبز ما خوب نیست. امروز وضع محیط زیست و آب ما خوب نیست و حتی بخشهایی از فرهنگ و هنر ما نیز اینگونه است. مردم ما به اهالی فرهنگ و هنر خود احترام میگذارند و هنگامی که گزارش این کار پسندیده یعنی کاشت نهال منتشر میشود مردم نیز در این امر پسندیده مشارکت خواهند کرد.
وی ادامه داد: در سال جاری که تقریبا به انتهای آن رسیدهایم 110 هنرمند کشور از رشتههای مختلف جان به جان آفرین تسلیم کردند که شنبه آینده مراسمی برای بزرگداشت آنها برگزار خواهیم کرد. امروز نیز تعدادی درخت به همت شهرداری تهران با حضور اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در بوستان هنرمندان غرس خواهد شد اما درختکاری خاصی نیز به نام و یاد هنرمندانی که در سال جاری در گذشتهاند برگزار خواهد شد.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام دعایی نیز در بخش دیگری از این مراسم گفت: ما پاسداری میکنیم حرمت بسیاری از عزیزانی که سال گذشته از دست دادهایم و مناسب است به یاد و نام آنها نهالی را بکاریم تا به این ترتیب یاد و خاطره آنها را نگه داریم.
وی افزود: پیش از هرچیز باید نعمتهای خداوند را سپاسگذاری کنیم که خوبانی را به ما داده است که در پرتو آنها امکانات خوبی را داریم. یکی از این افراد آقای مختاری، مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران است که در همه دورانهای شهرداری تهران حضور داشته و خالصانه و صمیمانه کار کرده است. به این ترتیب به همت آقای مختاری سرانه فضای سبز تهران به حد قابل قبولی رسیده که جای قدردانی از ایشان دارد همچنین باید از خانه هنرمندان هم سپاسگزاری کرد که همیشه گرامیداشت هنرمندان را انجام داده است.
در بخش دیگری از این مراسم ایرج راد از هنرمندان سینما و تلویزیون نیز در تشریح فرهنگ کاشت نهال گفت: هنگامی که بچه بودم به خاطر دارم که در تهران خانههای پر درخت، خانههای بزرگ و جویهای پر آبی وجود داشت که هر انسانی میتوانست از این فضاها لذت ببرد. خوب به خاطرم هست در زمانی نه چندان دور وقتی از خیابان ولیعصر عبور میکردیم تعداد زیادی گنجشک روی درختان بود که بعضا از صدای زیاد آنها مردم ترجیح میدادند از زیر این درختان عبور نکنند اما مدتی بعد جای آنها را کلاغها گرفتند و امروز دیگر کلاغها هم دیده نمیشوند.
وی ادامه داد: آنچه که اتفاق افتاد این بود که باغ ها وخانههای بزرگ به آپارتمانها و برجهای بلند تبدیل شدند لذا در چنین شرایطی هرچه بیشتر نیازمند فضاهایی هستیم که از سبزی و خرمی برخودار باشند.
وی تاکید کرد: معتقدم نه هر خانواده ایرانی بلکه هر یک از ما در هر کجا که به دستمان میرسد باید یک درخت غرس کنیم.
به گزارش ایسنا، در این مراسم به صورت نمادین درخت فرهنگ و هنر که همزمان با هفته منابع طبیعی و با شعار "هر خانواده تهرانی یک درخت "برگزار شد در ضلع غربی خانه هنرمندان غرس شد.