تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
کد خبر: ۱۰۴۸۸۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۶

راهبری شهرهای هوشمند جهان در دست کیست؟

نوکیا با معرفی برنامه‌های ویژه‌ای که برای مدیریت شهرهای هوشمند دارد، قصد دارد روند رو به رشد شهرهای هوشمند در جهان را سرعت ببخشد.
تدبیر24»شرکت فنلاندی نوکیا به‌عنوان یکی از اپراتورهای مطرح جهان، در تلاش است تا تجهیزات و زیرساخت‌های لازم برای توسعه شهرهای هوشمند و اینترنت اشیاء را فراهم بیاورد.

نوکیا که به تازگی اعلام کرده بود قصد دارد در زمینه گسترش و توسعه شهرهای هوشمند تلاش‌های بیشتری کند و در همین راستا می‌خواهد زیرساخت‌های مورد نیاز برای نخستین شهرهای هوشمند در جهان را تامین کند، حالا با معرفی برنامه‌های جدید خود در مدیریت شهر هوشمند، قصد دارد مدیریت سیستم‌های نظارت ویدیویی، شبکه و سنسورهای اینترنت اشیا را تسهیل کرده و سرعت ببخشد.

امروزه غول‌های تکنولوژی و اپراتورهای بزرگ همچون نوکیا، هواوی، ورایزن و سیسکو مدیریت و راهبری شهرهای هوشمند را هدف اصلی خود قرار داده‌اند، به گونه‌ای که موسسه IDC برآورد کرده است این پیشگامان تا سال ۲۰۲۱ میلادی حدود ۱۳۵ میلیارد دلار در زمینه ساخت شهرهای هوشمند در جهان هزینه کنند.

اینترنت اشیاء و شهر هوشمند دو واژه‌ای است که از این پس بیشتر به گوش خواهد رسید، چراکه امروزه شرکت‌های فعال در زمینه علم و تکنولوژی با همکاری اپراتورهای مخابراتی با همکاری‌های خود می‌خواهند رویای شهر هوشمندی را که تمامی اشیاء و وسایل آن به اینترنت مجهزند و کارها با سرعت بسیاری قابل انجام خواهد بود، محقق کنند.

اینترنت اشیاء ( IoT ) به معنی یک شبکه جهانی از اشیاء مرتبط و متصل است که هر یک دارای آدرس مختص به خود بوده و بر اساس قراردادهای استانداردشده‌ای با یکدیگر در ارتباط هستند.

این سیستم جدید کنترل از راه دور و کنترل هوشمند اشیاء و دستگاه‌ها امروزه در کشورهای توسعه‌یافته‌ای همچون کره جنوبی در سیستم‌های اداری و همچنین وسایل منزل بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اینترنت اشیاء در وهله اول در استفاده از زمان موجب صرفه‌جویی می‌شود که به تبع آن در حوزه‌های مربوط به انرژی نیز صرفه‌جویی اتفاق می‌افتد. این فناوری می‌تواند در ساختمان‌ها و مجتمع‌های بزرگ برای استفاده درست و تنظیم مصرف انرژی، در کنترل سیستم‌های هوشمند، سلامت و بهداشت، ترافیک، کشاورزی، حمل و نقل و نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

از آنجا که نوکیا از سالها پیش به فکر ایجاد زیرساخت‌های لازم به برقراری و راه‌اندازی فناوری شبکه اینترنت ۵G بوده است و حالا شرکت‌های بسیاری در این خصوص تلاش می‌کنند، بنابراین تلاش‌های نوکیا برای ایجاد و مدیریت شهرهای هوشمند چندان دور از ذهن نیست و می‌توان انتظار داشت که راهبری شهرهای هوشمند در جهان در آینده نه چندان دور در دستان نوکیا باشد.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: