ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۴۹۸۵
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۲
رئیس مرکز آمار ایران اعلام کرد

۳ میلیون و ۲۲۶ هزار نفر بیکار مطلق داریم

رئیس مرکز آمار ایران جمعیت بیکاران مطلق کشور را ۳ میلیون و ۲۲۶ هزار نفر اعلام کرد و گفت: در سه فصل نخست سال جاری، تعداد شاغلان ۳.۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.
تدبیر24»امیدعلی پارسا در نشست کالبدشکافی آمارهای اشتغال و بیکاری که امروز ۱۵ اسفند ماه با حضور خبرنگاران و پژوهشگران برگزار شد، بیان کرد:  تعمیق اعتماد نسبت به نظام آماری کشور ضروری است.

وی ادامه داد: وقتی آمار متوسط نه ماهه امسال با سال گذشته را مقایسه می‌کنیم متوجه می‌شویم نرخ مشارکت به میزان یک درصد و نرخ بیکاری به میزان ۰.۳ درصد کاهش یافت، ضمن اینکه ۸۳۶ هزار نفر به طور خالص، به جمعیت فعال بازار کار کشور اضافه شده است.

پارسا چنین توضیح داد: مجموعه بیکاران مطلق کشور، اکنون ۳ میلیون و ۲۲۶ هزار نفر است. به این ترتیب که تعداد شاغلان در بخش کشاورزی ۹۲ هزار نفر، صنعت ساخت ۲۳۵ هزار نفر، ساختمان ۶۳ هزار نفر و خدمات ۴۲۸ هزار نفر افزایش یافته اند.

رئیس مرکز آمار ایران عنوان کرد: از ابتدای انقلاب سالانه تعداد شاغلان دو درصد افزایش یافته‌اند که این روند تا سال ۱۳۷۵ ادامه داشته است، از سال ۱۳۷۵ تا سال ۱۳۹۵ این رشد ۲.۵ درصد بوده و در سال ۱۳۹۵ مشخصا رشد تعداد شاغلان ۲.۸ درصد بوده است.

وی با اشاره به اینکه مقایسه نه ماهه سال جاری با سال قبل حکایت از افزایش ۳.۶ درصدی تعداد شاغلان کشود دارد گفت: البته نیاز کشور سالانه ۴ درصد افزایش تعداد شاغلان است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: