ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۵۰۰۶
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۵
نژادبهرام عضو شورای شهر تهران:

نه تنها پاسخی درخور به مساله دختران خیابان انقلاب داده نشد که فضا هم به شدت امنیتی شد

زهرا نژادبهرام، عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران در پنجاه و یکمین جلسه در بخشی از نطق پیش از دستور خود به مناسبت ۸ مارس( روز جهانی زن) گفت:
تدبیر24»موضوع زنان در جریان اصلاح طلبی در تفاوت رویکردها است. اصلاح طلبان با تکیه بر مقام انسان و باور اینکه زن بودن و مرد بودن تفاوتی در ماهیت انسانی انها ایجاد نمی کند و مصداق این رویکرد را جایگاه بلند مرتبه حضرت زهرا ( س) و نگاه عمیق و جدی و انسانی حضرت رسول به وی را ، می دانند.

به گزارش خبرنگار تدبیر۲۴ وی هنچنین تاکید کرد؛ راهکار برون رفت از این مسئله تاریخی ایجاد سهمیه مثبت و ریل گذاری مناسب برای جلب مشارکت زنان و حذف اقدامات دور نگاه داشتن زنان از ظرفیت های اجتماعی – سیاسی جامعه است.  

اخیرا وقایعی به وقوع پیوست که لازم است بار دیگر به دنبال جستجوی راهکار گفتگو با مردم از نگاه پذیرش انواع شکاف های موجود در جامعه به ویژه شکاف نسلی و شکاف جنسیتی و شکاف طبقاتی بود .شکافهایی که اگر برنامه ریزان و تصمیم گیران هر چه زودتر برای آنها راهکار برون رفت را جستجو نکند به گودالهای عمیق مبدل خواهد شد.

برخورد با حجاب و رفتاری موسوم به دختران خیابان انقلاب از این دست است؛ سوالاتی که حادث شده و پاسخ هایی که درخور نبوده و حتی به صورت امنیتی درآمده است .

حضور زنان در مسابقات ورزشی و .... همه مصادیقی از طرح مسائلی تازه در حوزه اجتماع دارد بدانیم که رفتار انتظامی و امنیتی را برای گفتگو با زنان و همشهریان نباید به عنوان نخستین راه تجربه کنیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: