ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۵۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۳

رشد 4.67 درصدی اهدای خون

مدیرکل انتقال خون لرستان از رشد 4.67 درصدی اهدای خون در استان خبر داد.
تدبیر24»امیدعلی عادلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در 11 ماه امسال، 48 هزار و 713 نفر به انتقال خون استان مراجعه کرده‌اند که از این تعداد 35 هزار و 22 نفر موفق به اهدا شدند.

وی با بیان اینکه در این مدت شاهد رشد 4.67 درصدی اهدای خون در استان بودیم، بیان کرد: این تعداد مراجعه‌کننده نسبت به مدت مشابه سال قبل که 46 هزار و 830 نفر بوده 4.02  درصد رشد را نشان می‌دهد.

مدیرکل انتقال خون لرستان ادامه داد: از این تعداد مراجعه‌کننده 13 هزار و 691 نفر معاف شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 13 هزار و 372 نفر بودند رشدی 2.38 درصدی را نشان می‌دهد.

عادلی گفت: از این تعداد مراجعه‌کننده به انتقال خون استان، 23 هزار و 214 نفر اهداکننده مستمر، 11 هزار و 795 نفر باسابقه، 13 نفر اولین بار و 31 هزار و 981   مرد و 3041 مورد زن بوده‌اند.

وی اضافه کرد: تعداد مردان مراجعه‌کننده در این مدت 31 هزار و 981 نفر بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که 30 هزار و 598 مورد بوده 0.14 درصد رشد داشته است، اما تعداد بانوان مراجعه‌کننده نسبت به مدت مشابه سال قبل که 2860 نفر بوده 1.52 درصد رشد داشته است.
برچسب ها: تدبیر24 اهدای خون
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: