ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۵۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۸

احساسات از ژن منتقل نمی‌شوند

محققان دانشگاه کمبریج با مطالعه خاستگاه ژنی بعضی از رفتارهای اجتماعی انسان دریافتند که احساسات یک مفهوم قابل یادگیری است و از طریق ژن‌ها منتقل نمی‌شوند.
تدبیر24»در این مطالعه که از نظر تعداد شرکت‌کنندگان در حوزه ژنتیک در جایگاه نخست قرار دارد، برای اولین‌بار مشخص شد که تنها 10 درصد از احساسات انسان به ژن‌ها وابسته است.

نتیجه این تحقیقات نشان می‌دهد که بخش قابل توجهی از ویژگی‌ها و توانایی‌های اجتماعی و احساسی انسان در طول فرایند حضور در اجتماع فرا گرفته می‌شود و  در واقع فاکتورهای احساسی انسان در فرایند تربیت و محیط تشکیل می‌شوند.

وارن وارییر، دانشجوی دکتری دانشگاه کمبریج و مسئول این مطالعه گفت: این سری از تحقیقات صرفا با هدف شناسایی همان بخش اندک تاثیرات ژنی در بروز احساسات و رفتارهای انسان آغاز شده است.

وی در ادامه افزود: ما بر این باوریم که ویژگی‌های رفتاری یک نفر از هر 10 نفر تحت تاثیر مستقیم ژن‌ها قرار دارد، اما همان 10 درصد نیز از نظر چیرگی در انتقال صفات مهم است و حتما باید مورد بررسی قرار گیرد.

محققان دانشگاه کمبریج برای کسب اطمینان از صحت نتایج این تحقیق، اطلاعات ژنی 46 هزار مشتری یک مرکز خدمات ژنتیک را بررسی کردند. سپس از هر یک از شرکت‌کنندگان تقاضا کردند تا با تکمیل یک فرم نظرسنجی مربوط به احساسات، در تکمیل بانک اطلاعاتی این مطالعه همکاری کنند.

محققان در ادامه نتایج نظرسنجی را با شاخص EQ یا هوش هیجانی بررسی کردند تا در نهایت به سهم ژن‌ها در بروز فاکتورهای احساسی پی ببرند.

برچسب ها: تدبیر24 ژن
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: