ورود دستگاه های نظارتی و خصوصا بیمه مرکزی به این مسئله ضروری است تا شاهد از دست رفتن اعتماد مردم به مسئولین و دولت نباشیم و شنیده شدن صدای ایشان در بیان مطالبات در تنگناهای اقتصادی را آنگونه که هست به جامعه باز گردانیم
تدبیر24»اردیبهشت ماه سال جاری طی قرادادی فی مابین دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و شرکت بیمه حافظ حدود 20 هزار نفر از پرسنل و اعضای خانواده دانشگاه فنی و حرفه ای با مبلغی حدود 10 میلیارد تومان، تحت پوشش بیمه حافظ قرار گرفتند.
به گزارش خبرنگار تدبیر24 اخبار رسیده از منابع موثق حاکی از آن دارد از آنجا که این قرارداد مناقصه با ترک تشریفات انجام شد و عملکرد بیمه حافظ در رفع مشکلات بیمه شدگان ضعیف بود، منافع قراداد دانشگاه فنی و حرفه ای تحت الشعاع قرارگرفت.
این شرکت بیمه ای قریب به دو ماه است (دی-بهمن96) که هیچگونه پرداختی به پرسنل و اعضای هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای نداشته و بیماران زیادی را که در اقصی نقاط کشور نیاز به معرفی نامه بیمه دارند در برزخ و بلاتکلیفی محض گذاشته است. اسناد وجوه پرداختی توسط اساتید و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای در بیمارستان ها و مراکز درمانی نیز فعلا بایگانی شده و دفاتر بیمه حافظ از دریافت اسناد به بهانه های واهی سر باز می زنند!
چندین مرحله در طول یازده ماهه گذشته سال جاری 96 ، عوامل بیمه حافظ با امضای تعهدنامه، قول قطعی مبنی بر همکاری و جلب رضایت پرسنل داده اند ولی هر بار با لطایف الحیل از اجرای تعهد استنکاف ورزیده و بر دامنه و شدت نارضایتی ها افزوده اند.
شرکت بیمه حافظ یکی از شرکت های بیمه خصوصی است که تحت نظارت بیمه مرکزی می باشد. اداره کل نظارت مالی بیمه مرکزی نسبت توانگری مالی بیمه حافظ در سال 95 را معادل 36 اعلام کرده بود که این میزان نسبت توانگری پایین ترین وضعیت و حالت هشدارمحسوب می شود.
در چنین شرایطی که نارضایتی های درونی از عملکردهای مدیریتی و بی کفایتی برخی افراد که نامنتاسب در جایگاه مدیریتی تکیه زده اند و موجبات ایجاد فشارهای اقتصادی به مردم ایران را فراهم آورده اند، ورود دستگاه های نظارتی و خصوصا بیمه مرکزی به این مسئله ضروری است تا شاهد از دست رفتن اعتماد مردم به مسئولین و دولت نباشیم و شنیده شدن صدای ایشان در بیان مطالبات در تنگناهای اقتصادی را آنگونه که هست به جامعه باز گردانیم.
تنظیم : م.م محمدی