کیومرث یزدانپناه عضو هیات علمی دانشگاه تهران در پیامی در این رابطه نوشت: « صرف نظر از نتایج استیضاح سه وزیر و قضاوتهای متعددی که در کم و کیف آن وجود داشت، مهمترین پیام این استیضاحها شائبه نمایشی بودن آن در جامعه است که قطعا تضعیف مشروعیت مجلس فعلی در شیوه مواجهه با دولت و کاهش شدید رفتارهای دمکراتیک نمایندگان را القاء میکند. لذا این قضاوت شکل گرفته عمومی برای مجلسی که میخواهد در راس امور باشد!!! بسیار آسیب زاست.»
حجتالله عبدالملکی عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) در توئیتی درباره استیضاح وزیر راه یه نظرسنجی راه انداخته و نوشته: « شما به وزیری که مجلس سه بار استیضاحش میکنه و هر بار دوباره بهش رای میده چی میگید؟
1- وزیر مظلوم
2- وزیر قالتاق
3- هیچکدوم»
وی در توئیت دیگری نوشت: « هرچند قبلش بیانیه دادن که داستان ضیافت شام نمایندگان کذبه، اما اونایی که رفتن میگن شامش خیلی هم لذیذ بوده!»
مصطفی ابراهیمی دبیر شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد تهران بزرگ هم نوشت: « از دلایل همه افتضاحات مدیریتی و فساد سیستمی و برجام و افتضاح مجلس در استیضاح و...میتواند موارد زیر باشد: 1_فرصت سوزی احمدی نژاد با ستون پنجمی مشایی و دلقکی بقایی
2_ مصلحت اندیشی شورای نگهبان برای تایید صلاحیتهای ریاست جمهوری و مجلس
3_ سکوت مراجع عظام
4 _رای مردم به این مجلس ودولت»
محمدرضا گلرومفرد دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در پیامی نوشت: « خوبیه استیضاح اینه که وزیرحتی اگر دوباره رای بیاره حواسش رو جمع میکنه در ادامه. اما وزیری که سه بار استیضاح بشه و رای بیاره دیگه هیچی جلودارش نیست!»
وی در پیام دیگری نوشت: « مهمترین مسئلهای که باعث شد استیضاح وزرا رای نیاورد و سوال از رئیسجمهور پرسیده نشود تعارض منافع است. این نمایندگان برای رای آوری در حوزه انتخابیه خود میبایست برای آن حوزه از دولت پول و امکانات بگیرند و دولت به نمایندگان مخالف خود کمکی نمیکند.»
امیرعلی صفا دانش آموخته حقوق سیاسی هم در توئیتی نوشت: « نماینده مجلس نامهای رو نشون میده که در اون آخوندی تایید کرده به برخی قضات آپارتمان داده بشه، با قضات تماس گرفته گفتن آره چنین پیشنهادی به ما شده، اما باز هم آخوندی رای میاره و آب هم از آب تکون نمیخوره. پس فردا هم بنشینید در اندیشکدههاتون عزا بگیرید که علت اعتراض مردم چیه...»
تشکل دانشجویی جامعه اسلامی دانشجویان الزهرا هم در پیامی در صفحه توئیترش نوشت: « باید به دوره آموزشی رای دادن برای بهارستانیها بزارن خیلی واجبه»
یکی از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان مستقل هم که با نام کاربری « طباطبایی» در توئیتر فعالیت میکند در پیامی نوشت: « داشتیم با رای نیاوردن استیضاح آخوندی کنار میاومدیم که مجلسیها حماسهای جدید آفریدند! نمایندگان مردم خداقوت!!!»
سید امیر سیاح از فعالان دانشجویی هم در توئیتی نوشت: « مجلس امروز آخوندی را استیضاح نکرد، صدهاهزار خانواده کمدرآمد و خانه بدوش را استیضاح کرد که 5ساله هرسال خانه محقرتری اجاره میکنند به این امید که آپارتمان مسکن مهرشان را تحویل دهند، این نمایندهها واقعا نماینده کدام مردمند؟!»
زهرا موسوی دانشجوی ارشد حسابداری هم در مطلبی نوشت: « وی راپرسیدند ای وی چگونه وزیری که در دورهاش طیاره ها بیافکندندی و کشتیها مغروق گشتندی و راهها بسی کشته بستاندندی، همچنان رای اعتماد از مجلس بستاند؟ وی گفت شام هیات دولت با نمایندگان همان کند که جمال یوسف با زنان مصر بکرد! از این پاسخ مریدان گریبان چاک دادندی و جرها خوردندی؟»
محمدجواد محمدزاده از فعالان دانشجویی هم در توئیتی نوشت: « ابقای آخوندی پاسخ خوبی است برای آنها که به دنبال علت اصلی وضع نامطلوب عدالت در جمهوری اسلامی هستند. وقتی زور فساد و زد و بند به حد اعلای خود میرسد و بر همه چیز میچربد؛ حتی در خانهی ملت.»
نفیسهساداتموسوی از فعالان دانشجویی هم در پیامی نوشت: « اگه آخوندی میرفت ما دیگه از کجا میفهمیدیم مسافران قطارها و هواپیماهایی که تصادف و سقوط میکنن بیمه بودن یا نه؟
پیام مرادی دبیر سیاسی سابق اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در توئیتی نوشت: « بالاخره دوران وزارت آخوندی هم میگذرد اما روسیاهی آن برای جناب رئیس می ماند! نمایندگانی که امروز به کارنامه خالی آخوندی رای دادند در عملکرد نداشته او و بلایی که با او بر سر زیرساختهای مهم کشور خواهد آمد شریک هستند.
محمدعلی جبرئیلی دانشجوی ارشد علوم سیاسی هم با اشتراک گذاشتن تصویر زیر نوشته است: « خانمهای محترم آقایان عزیز! این مجلسی که همه ما علیه آن توییت میزنیم از آسمان به وجود نیامده است. این مجلس برآیند آرای همین مردمی است که در صندوقهای انتخابات ریخته شده است. این مجلس یعنی همان آشی است که با دست خودمان پختیم. در انتخابات 98 هوشیارباشیم.»
محمدعلی سعادتی فعال دانشجویی و دبیر سابق اتحادیه سازمان اسلامی دانشجویان ایران در توئیتی نوشت: « پول، قول و قوم برنده شد! نمایندگان معامله گر برخلاف مطالبه عمومی به استیضاح نه گفتند. کجایی مدرس...»
برخی از دانشگاهیان هم امروز تصویری که روزنامه وطن امروز در صفحه اولش منتشر کرده بود را به اشتراک گذاشته بودند و به نکاتی که در این عکس بیان شده بود تاکید کردند.
گفتنی است، آخوندی در زمان استیضاح خود گفت که کل کبلغ حسابش 4 و نیم میلیون تومان و کل موجودی حساب دخترش 638 هزار تومان است، همین موضوع باعث شد؛ که بسیاری از دانشجویان در فضای مجازی به این موضوع واکنش نشان دادند و به طنز کمپینی را برای کمک مالی به آخوندی و دخترش تشکیل دادند.
یکی از فعالان دانشجویی هم که با نام کاربری « دختر کرد» در توئیتر فعال است؛ نوشت: « یکی به آخوندی بگه حالا خودت هیچ، چرا با آبروی اون بچه بازی میکنی؟ شاید اون دختر مظلومت نخواد همکلاسیاش بدونن پول تو جیبش نیست؟ تو باید بری تو مجلس بگی به همه؟!
علی قلهکی فعال دانشجویی در پیامی هم در خصوص اظهارات آخوندی در مجلس نوشت: « آخوندی در جلسه استیضاح یک کد مهم داد؛ من 4میلیون و دخترم 630 هزارتومان پول دارد این سخنان تنها یک مفهوم داشت، یعنی اینجماعت آنقدر در رانت و اختفای اموال استاد هستند که مطمئن باشید با طرحهایی شبیه اعاده اموال نامشروع مسئولان نیز نمیتوان مچِ لیبرالهای نجومیخوار را گرفت»
عماد عباسی یکی از فعالان دانشجویی هم تصویر زیر را با هشتک کمک مالی به وزیر راه به اشتراک گذاشته و نوشته است: « در این روزهای باقی مانده تا شب عید، در حد توان خود به آقای آخوندی و دخترش کمک کنید.»
یکی از دانشجویان هم که با نام کاربری «سارا» در فضای مجازی فعال است در این رابطه نوشت: « همه دارایی آخوندی رو ده میلیون تومن خریدارم! چه نقدی و چه غیرنقدی! لطف بیشتر از این؟!؟