ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۱۰۶۲۲۶
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۰

آنکارا و گروه‌های تروریستی دو روی یک سکه‌

دولت سوریه، نظام ترکیه را به نابودی متعمدانه تمدن سوریه و هدف‌گیری آثار باستانی این کشور در جریان عملیان نظامی "شاخه زیتون" در عفرین متهم کرد.
تدبیر24»خبرگزاری رسمی سوریه سانا در گزارشی اعلام کرد: دولت ترکیه به شیوه گروه‌های تروریستی که به بشریت رحم ندارند و بخش زیادی از آثار باستانی در تدمر و رقه و دیرالزور و حلب و دیگر شهرهای سوریه را نابود کردند از طریق حمله به شهر عفرین آثار باستانی آن را نابود کرده است.

در این گزارش آمده که نیروهای ترکیه و همپیمانان آن‌ها (ارتش آزاد سوریه) تنها به آواره کردن غیرنظامیان از عفرین وسرقت اموال و دارایی‌ها اکتفا نکردند بلکه تمدن و آثار باستانی که قدمت آن به ۳۰۰۰ سال قبل باز می‌گردد را از طرق حمله به مکان‌های باستانی که نامشان در لیست آثار باستانی یونسکو ثبت شده را نشانه گرفتند.

خبرگزاری سانا همچنین اعلام کردند ارتش ترکیه  علاوه بر محل باستانی "براد" و ضریح قدیس مار مارون، کنیسه جولیانوس را که قدیمی‌ترین کنیسه‌های جهان است و در قرن چهارم پس از میلاد بنا شده هدف گرفتند.

خبرگزاری سانا در ادامه تصریح کرد: حمله ارتش ترکیه به پایگاه باستانی براد نخستین اقدام این کشور علیه آثار باستانی سوریه نیست بلکه پیش از آن معبد "عین دارة" و مقبره "النبی هوری قورش" و "تل جندیرس" را در عفرین از بین برده بود تا به جهان ثابت شود که دولت ترکیه و سازمان‌های تروریستی دو روی یک سکه هستند و هدفشان نابودی آثار باستانی سوریه و تمدن سوری و محو هویت و تاریخ سوریه است.

از سوی دیگر سخنگوی وزارت خارجه ترکیه در بیانیه‌ای هدف گیری آثار و بناهای باستانی در عفرین توسط ارتش کشورش را تکذیب کرد و گفت اخبار منتشر شده درباره نله هوایی ترکیه به آثار باستانی براد و کنیسه جولیانوس صحت ندارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: