ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۱۰۶۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰

خانه در تهران متری چند؟

آخرین آمار بیانگر آن است که خانه در تهران به طور متوسط هر متر تا پنج میلیون و ۷۶۰ هزار تومان معامله شده است. اختلاف قیمت بین گران‌ترین و ارزان‌ترین منطقه در تهران به حدود ۱۰ میلیون تومان می‌رسد.
تدبیر24»آماری که بانک مرکزی در نتیجه معاملات ثبت شده مسکن در تهران در پایان سال ۱۳۹۶  منتشر کرده است نشان می‌دهد که در اسفندماه متوسط قیمت یک متر مربع واحد مسکونی حدود پنج میلیون و ۷۶۰ هزار تومان بوده که نسبت به بهمن ماه حدود ۴.۶ درصد و در مقایسه با اسفند سال ۱۳۹۵ تا ۲۶.۱ درصد گران شده است.

جزئیات تغییرات قیمتی از این حکایت دارد که منطقه یک با متوسط قیمت حدود ۱۲.۳  میلیون گران ترین و منطقه ۱۸ با حدود ۲.۴ میلیون تومان ارزان‌ترین نقاط پایتخت هستند که در این حالت اختلاف قیمت بین مناطق ۲۲ گانه تهران به حدود ۱۰ میلیون تومان می‌رسد.

همچنین بیشترین رشد متوسط قیمت به منطقه پنج بر می‌گردد که در اسفند نسبت به ماه مشابه سال قبل تا ۴۰ درصد رشد دارد در عین حال که کمترین رشد قیمت در منطقه ۱۸ با ۱۱ درصد ثبت شده است.

توزیع تعداد معاملات مسکن بر اساسمناطق جغرافیایی

اما تعداد معاملات مسکن در پایان سال گذشته با وجود این که کاهشی نبوده اما رشد بسیار اندکی دارد؛ به طوری که در اسفند ماه حدود ۱۲ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی معامله شده که این تعداد در مقایسه با ماه مشابه در سال ۱۳۹۵ تا ۰.۵ درصد رشد دارد. از مجموع واحدهای معامله شده، واحدهای تا پنج سال ساخت با سهم ۴۶.۵ درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص داده اند.

در مجموع در سال ۱۳۹۶ تعداد معاملات آپارتمان مسکونی در تهران حدود ۱۸۱ هزار واحد بود که نسبت به سال ۱۳۹۵ حدود ۱۱.۸ درصد رشد دارد، همچنین متوسط قیمت در طول سال حدود چهار میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بوده که افزایش ۱۱.۵ درصدی دارد.

روند معاملات مسکن در مناطق ۲۲ گانه تهران

برچسب ها: تدبیر24 تهران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: