ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۶۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴
مهدی آیتی نماینده اداور مجلس شورای اسلامی

روز تشریفاتی دانشجو!

از نظر مسئولین، دانشجوی خوب آنست که خوب درس بخواند، ورزش کند، اخلاق و مسائل بهداشتی را رعایت کند و کاری به کار سیاست نداشته باشد . . .

تدبیر24 : مناسبت روز ۱۶ آذر به نام روز دانشجو، یک مناسبت صد در صد سیاسی است که به دلیل سرکوب خونین توسط حکومت استبدادی وقت در میزبانی استکبار جهانی و امپریالیزم چنین نام و نشانی پیدا کرد و تا به امروز ادامه یافت ولی متاسفانه در حال حاضر بزرگداشت روز دانشجو به صورت یک منشور چند وجهی طنزآمیز هر سال می آید و می رود تا سال دیگر! چند وجه خنده دار این مراسم را برمی شماریم و وجوه از یاد رفته آن را به سایر عزیزان می سپاریم تا اگر مایل بودند برشمارند و شرح و بسط دهند.


*روز دانشجو روز بزرگترهاست که مثلا رییس جمهور بیاید و سخنرانی کند و دانشجویان در روز خودشان هم شنونده باشند نه گوینده!


*سخنرانی های روز دانشجو معمولا تشریفاتی است، با تعریف و تمجیدهای کلیشه ای از طبقه روشنفکر دانشجو و هندوانه زیر بغل این قشر گذاشتن!

*مسئولین به دلیل ترس و هراس از روز دانشجو معمولا جوری برنامه ریزی می کنند که این روز به خوبی و خوشی با حرفهای شیک و بی پشتوانه به سر آید و عاقبت به خیر شود!

*مناسبت روز دانشجو با تمام وضوح و روشنی از ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و از ۶۰ پیش تاکنون فریادی است سیاسی از آزادی خواهی و عدالت خواهی که هر سال از مباحث سیاسی دورتر شده و به سمت نصیحت و سخنرانی کشیده می شود!

*مسئولین در محافل خصوصی خود جامعه دانشجویی را جامعه ای جوان و احساساتی می دانند که قابل حساب و تامل در مدیریت سیاسی کشور نیستند و آنها را بچه هایی تلقی کرده که می بایستی با تعریف و تمجید خاموش و ساکتشان کرد!

*از نظر دولت ها، دانشجو عنصری است از خود راضی و غیرمسئول که می تواند غر بزند و ایراد بگیرد و انتقاد کند ولی به هیچ کس پاسخگو نباشد!

*از نظر مسئولین، دانشجوی خوب آنست که خوب درس بخواند، ورزش کند، اخلاق و مسائل بهداشتی را رعایت کند و کاری به کار سیاست نداشته باشد!

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: