ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۶۷۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰

دستگاه‌ها و صنایع و حل مشکلات

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نقش دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال را بسیار کلیدی توصیف کرد و گفت: دانشگاه‌ها می‌توانند با تشکیل کار تحقیقاتی و پژوهشی در تولید محصولات ایرانی و همچنین ارتقای کیفیت کالاها نقش موثر داشته باشند، به شرطی که دستگاه‌های دولتی و صنایع به این مراکز اعتماد کنند.

تدبیر24»دکتر سیداحمد معتمدی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اعلام این مطلب به نقش دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال (حمایت از کالای ایرانی) اشاره کرد و افزود: طبیعتا مسائلی که در مورد کالاهای داخلی مورد توجه قرار می‌گیرد، کیفیت و دوم وجود کالای ایرانی در داخل بازار است، چرا که الزاما اگر کالایی در بازار وجود نداشته باشد و یا کیفیت کالای موجود پایین باشد، مردم  ناخودآگاه به مصرف کالای خارجی تمایل پیدا می‌کنند. بنابراین دانشگاه‌ها می‌توانند در ارتقای کیفیت و همچنین تولید کالای داخلی نقش موثری ایفا کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دستگاه‌های دولتی و صنایع برای تامین کالاهای مورد نیاز خود به دانشگاه‌ها اعتماد کنند، تصریح کرد: مطمئنا دانشگاه‌ها بویژه دانشگاه‌های فنی و مهندسی این توانایی و پتانسیل را دارند که با انجام کار تحقیقاتی و پژوهشی به رفع نیاز دستگاه‌ها و صنایع در زمینه تولید محصولات جدید و ارتقای کیفیت کمک کنند، چرا که شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد و نوآوری نیز با همین هدف شکل گرفته‌اند، اما لازمه موفقیت در این زمینه نیازمند اعتبار دستگاه‌های دولتی و صنایع برای کار تحقیقاتی دانشگاه‌ها است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر آموزش با کیفیت بالای فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها به منظور نقش‌آفرینی در تولید محصولات جدید برای تاثیرگذاری در رفع چالش‌های جامعه، گفت: در واقع اگر دانشجویان در دوران تحصیل خود با کیفیت بالایی آموزش ببینند، بعد از فارغ‌التحصیلی می‌توانند در مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان در حل مشکلات جامعه به طور کارآمدتری ظهور کنند. بنابراین دانشگاه‌ها نقش بسیار کلیدی در تحقق شعار سال دارند.

دکتر معتمدی همچنین خاطرنشان کرد: دستگاه‌های خدماتی نظیر وزارت ارتباطات، راه و شهرسازی، کشاورزی، نیرو، نفت و سایر صنایع که هم مصرف بالای خدمات دارند و هم خدمات زیادی در اختیار مردم قرار می دهند، می‌توانند برای حل مسائل و مشکلات خود به دانشگاه‌ها مراجعه کنند. قطعا دانشگاه‌ها با تشکیل تیم‌های تحقیقاتی می‌توانند در این زمینه بسیار کمک‌کننده باشند.

برچسب ها: تدبیر24 حل مشکلات
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: