آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 14
کد خبر: ۱۰۶۸۵۱
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۲

روسیه در یک قدمی فیلترینگ تلگرام

گزارش‌های منتشر شده حاکی از آن است که سازمان رگولاتوری و نظارت بر اینترنت در روسیه با تحویل لایحه‌ای به دادگاه عالی مسکو ، قصد دارد پیام رسان تلگرام را در صورت عدم همکاری با این کشور، در اسرع وقت فیلتر و مسدود اعلام کند.
تدبیر24»مدت هاست که بحث بر سر فیلترینگ اپلیکیشن پیام رسان محبوب و پرطرفدار تلگرام در برخی کشورها از جمله روسیه مطرح شده و بالا گرفته است. اما از آنجایی که این اقدام منتقدان و مخالفان بسیاری در جوامع امروزی دارد، تاکنون فیلترینگ این پیام رسان آبی رنگ به تعویق افتاده است.

دولت روسیه بارها به بهانه استفاده نادرست کاربران و همچنین رد و بدل شدن پیام های تروریست های داعش در پلتفرم پیام رسان تلگرام، قصد داشته این اپلیکیشن را در کشورش مسدود و فیلتر کند. بدین ترتیب، روسیه بارها از تلگرام درخواست کرده که سرورهایش را به این کشور منتقل کند تا بتواند در صورت نیاز، پیام های ارسالی و دریافتی کاربران را رصد و نظارت کند. دولت روسیه پس از عدم همکاری این پیام رسان جهت انتقال سرورهایش، آن را به پرداخت جریمه های هنگفت و سنگین و همچنین مسدودسازی آن در این کشور پهناور تهدید کرد تا بتواند تلگرام را برای همکاری با خود متقاعد کند.

حالا به نظر می رسد که روسیه از تن دادن تلگرام و همکاری آن با این دولت ناامید و مایوس شده است و به همین خاطر نیز سازمان رگولاتوری و نظارت بر اینترنت و شبکه های اجتماعی در روسیه لایحه‌ای را به دادگاه عالی منطقه‌ای مسکو تحویل داده است تا ضرب الاجلی را برای مقابله با اقدامات تلگرام در پیش گیرند.

گزارش های منتشر شده حاکی از آن است که این سازمان پیشنهاد داده است مهلت چند روزه‌ای را برای تلگرام تعیین کنند تا در صورت عدم همکاری، بلافاصله آن را فیلتر و مسدود کنند.

پاول دوروف – موسس و مدیر عامل تلگرام – بارها در صفحات مجازی خود و همچنین در گفت‌وگو با خبرنگاران بر لزوم حفظ حریم شخصی کاربرانش در تمامی کشورها تاکید کرده و گفته که با هیچ کشوری در این خصوص کوتاه نخواهد آمد و اطلاعات شخصی کاربرانش را به هیچ قیمتی نخواهد فروخت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: