ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۶۸۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۷

فیس بوک جلوی رسوایی جدید را گرفت!

فیس‌بوک به منظور جلوگیری از وقوع یک رسوایی دیگر، این بار جلوی همکاری و نفوذ یک موسسه تحقیقاتی کانادایی به اطلاعات شخصی کاربرانش را گرفت.
تدبیر24»دو هفته پس از آنکه وب سایت‌ها و رسانه‌های خبری بسیاری گزارش کردند که شبکه اجتماعی فیس‌بوک با یک موسسه تحقیقاتی و مشاوره سیاسی انگلیسی تحت عنوان کمبریج آنالیتیکا در انتشار اطلاعات شخصی و خصوصی کاربرانش همکاری داشته، مردم و منتقدان بسیاری فیس‌بوک را به خیانت در امانت و همکاری با نهادهای دولتی و تحقیقاتی و همچنین نقض حریم شخصی کاربران متهم کردند.

این شبکه اجتماعی به سرعت در آماج حملات شدید کاربران بسیاری در سراسر جهان قرار گرفت، به‌گونه‌ای که تعداد کثیری از شرکتها و افراد معروف به بستن و غیرفعال کردن صفحات مجازی خود در فیس‌بوک اقدام کرده و استفاده از این شبکه اجتماعی را ننگی برای دنیای مجازی توصیف کرده‌اند.

طبق گزارش‌های منتشره، فیس بوک می‌گوید اطلاعات بالغ بر ۸۷ میلیون نفر از کاربرانش به صورت نادرست و ناخودآگاه در اختیار موسسه کمبریج آنالتیکا قرار گرفته است.

این رسوایی بزرگ دامان فیس بوک را به شدت گرفت و موجب شد ارزش سهام این غول تکنولوژی آمریکایی حدود ۵۸ میلیارد دلار نزول پیدا کند اما به نظر می‌رسد این شرکت از این رسوایی درس عبرت بزرگی گرفته است چراکه به تازگی گزارش شده که فیس بوک جلوی نفوذ و درخواست همکاری یک موسسه تحقیقاتی کانادایی تحت عنوان  AggregateIQ را نیز گرفته است.

گفته می‌شود موسسه تحقیقاتی و مشاوره سیاسی  AggregateIQ، در خروج انگلستان از اتحادیه اروپا و رای موافق به بریگزیت دست داشته و نقش پررنگی را در این باره ایفا کرده است. این اقدام فیس بوک در قبال موسسه تحقیقاتی کانادایی مذکور، در حالی اتفاق افتاد که تنها چند روز به شهادت مارک زوکربرگ – موسس و مدیرعامل فیس بوک – در برابر مجلس نمایندگان سنا برای رسوایی این شبکه اجتماعی، باقی مانده است.

برچسب ها: تدبیر24 فیس بوک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: