ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۶۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۵

مصرف بیش از حد پیتزا باعث بیماری می‌شود

کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار کرد: مصرف بیش از حد پیتزا می‌تواند باعث بیماری و چاقی شود.

تدبیر24»«عصمت عباسی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به این‌که در تهیه پیتزا مقدار زیادی طعم‌دهنده متنوع از قبیل سوسیس، کالباس، پنیر پیتزا که پنیری به شدت چرب است و انواع سس، استفاده می‌شود، گفت: مصرف بیش از حد پیتزا می‌تواند باعث بیماری و چاقی شود.

وی ادامه داد: انسان خواستار تنوع غذایی است اما باید به سمت مصرف غذاهای سالم حرکت کند، در همین جهت پیتزا باید در حجم کم تهیه شده و از گوشت سالم و انواع سبزیجات در تهیه آن استفاده شود.

کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه زنجان اظهار کرد: همواره توصیه می‌شود به جای استفاده از غذاهای چرب و پرادویه از فست فودهای سالم و سنتی استفاده شود؛ مخلوط میوه‌ها و سبزی‌ها، تخمه‌ها و تنقلات قدیمی، میوه خشک شده (توت، پسته، انجیر و خرما) که عوارض کمی دارند و چربی‌هایی که در این دانه‌های خوراکی وجود دارد برخلاف چربی‌هایی که در فست‌فودها استفاده می‌شود چربی‌های بسیار مفیدی هستند که نه تنها باعث بیماری نمی‌شوند، بلکه چربی خون را کاهش می‌دهند و باعث افزایش چربی خوب بدن می‌شوند.

عباسی خاطرنشان کرد: در سوسیس‌ها و کالباس‌ها از ماده‌ای به نام نیتریت به‌عنوان رنگ‌دهنده استفاده می‌شود که این ماده باعث ایجاد سرطان سیستم گوارشی در بدن می‌شود و مصرف آن یک حد مجاز ممنوع است.

کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار کرد: اکثر این فرآورده‌های گوشتی را که قیمت ارزانی دارند، نمی‌توان به‌عنوان جایگزین به‌عنوان جایگزین گوشت استفاده کرد؛ گوشتی که در این مواد استفاده می‌شود، دارای کیفیت پایینی است و از پروتئین‌های غیر حیوانی تهیه شده و با استفاده از پودر سیر، ادویه و فلفل به این قبیل گوشت‌ها، رنگ، بو و طعم غیر طبیعی می‌دهد تا به یک محصول خوب تبدیل شوند، اما در واقع اینطور نیست و از مواد ناسالم تهیه شده‌اند.

برچسب ها: تدبیر24 پیتزا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: