ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۶۹۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۹

حریق کارگاه مبل‌سازی در شرق تهران

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وقوع حریق در یک کارگاه مبل‌سازی در خیابان هنگام خبر داد.

به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، سید جلال ملکی در این باره گفت: در ساعت 5:27 صبح امروز وقوع یک مورد حادثه حریق در کارگاه مبل‌سازی به آدرس خیابان هنگام، 35 متری استقلال به سامانه 125 اطلاع داده شد.

وی با اشاره به اعزام آتش‌نشانان به محل حادثه که یک ساختمان دو طبقه مسکونی با یک زیرزمین که به کارگاه مبل‌سازی تغییر کاربری داده بود، گفت: حریق در قسمت انبار این زیرزمین که حدود 110 متر مساحت داشت، رخ داده و در حال سرایت به طبقات فوقانی بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به دودگرفتگی طبقات فوقانی این ساختمان، افزود: آتش‌نشانان با تقسیم‌ شدن به دو گروه، عملیات نجات و اطفای حریق را آغاز کرده و یک گروه از آتش‌نشانان، زن و شوهری را که در طبقه بالا در میان دود محبوس شده بودند را به فضای باز منتقل کردند.

ملکی با بیان اینکه گروهی از آتش‌نشانان شعله‌های آتش در این کارگاه مبل‌سازی را به طور کامل مهار و اطفا کردند، گفت: آتش‌نشانان با تجهیزات مخصوص اقدام به تخلیه دود از این ساختمان کرده و پس از ایمن‌سازی محل، در ساعت 6:15 به عملیات خود خاتمه دادند.

وی با بیان اینکه علت این حادثه از سوی کارشناسان در دست بررسی است، گفت: در ساختمان‌های دارای کاربری‌های مسکونی به هیچ عنوان نباید در برخی از طبقات تغییر کاربری ایجاد کرد و در صورتی که چنین موضوعی نیز وجود دارد، باید حتما توجه داشت که در این اماکن نباید از مواد قابل اشتعال استفاده کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: