ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۷۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۸

خبری خوش برای خریداران مسکن

یک کارشناس مسکن معتقد است: تا پایان سال بازار و قیمت مسکن تثبیت می‌شود و تغییری در قیمت مسکن نداریم.

به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، کامبیز اثباتی با اشاره به رکود فعلی در بازار مسکن و تاثیر مذاکرات سیاسی بر اقتصاد کشور اظهار کرد: رکود فعلی تا پایان سال ادامه‌دار نیست و ممکن است بازار کمی رونق بگیرد اما افزایش و کاهش قیمتی نداریم.


وی افزود: در حال حاضر اولویت در بخش مسکن، صاحب‌خانه شدن مردم است اما رکود درهمه بخش‌های اقتصادی حاکم شده به گونه‌ای که رکود در خرید و فروش ماشین هنوز از بین نرفته است و باید منتظر ازبین رفتن رکود بود.

به گفته وی، به طور طبیعی با افزایش عرضه و تقاضا،‌ قیمت‌ها ثابت می‌شوند و از قیمت‌های تورمی جلوگیری می‌شود.

اثباتی با اشاره به ساخت واحدهای مسکونی مهر و طرح‌های دولت یازدهم برای مسکن اجتماعی و حمایتی اظهار کرد: از ابتدای ساخت واحدهای مسکن مهر با این طرح موافق نبودم چرا که نه مکان‌یابی مناسبی شده بود و نه در نوع ساخت آن نکته‌ی قابل توجهی دیده می‌شد.

این کارشناس افزود: به نظر می‌رسد اگر باید تغییراتی در نوع ساخت این‌گونه واحد‌های مسکونی صورت گیرد، باید از حالت سنتی‌سازی به صنعتی‌سازی پیش رویم و سرعت ساخت‌وساز نیز بالا رود.

وی با اشاره به این‌که سالانه به ۱.۵ واحد مسکونی نیاز هست، گفت: طی هشت سال گذشته تنها ۵۰۰ هزار واحد مسکونی ساخته و تحویل داده شد، چرا که قرار بود سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی ساخته شود.

اثباتی با بیان این‌که طرح مسکن اجتماعی و مسکن حمایتی نیز نباید به گونه‌ای باشد که واحد‌های نیمه‌کاره در پایان دولت باقی بماند، گفت: در دولت جدید باید بیشتر به سمت صنعتی‌سازی و ساخت‌وساز حرفه‌ای پیش‌ رویم و با مطالعات انجام شده طرح‌های مناسبی در مسکن ایجاد کنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: