آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۰۷۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۸

خبری خوش برای خریداران مسکن

یک کارشناس مسکن معتقد است: تا پایان سال بازار و قیمت مسکن تثبیت می‌شود و تغییری در قیمت مسکن نداریم.

به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، کامبیز اثباتی با اشاره به رکود فعلی در بازار مسکن و تاثیر مذاکرات سیاسی بر اقتصاد کشور اظهار کرد: رکود فعلی تا پایان سال ادامه‌دار نیست و ممکن است بازار کمی رونق بگیرد اما افزایش و کاهش قیمتی نداریم.


وی افزود: در حال حاضر اولویت در بخش مسکن، صاحب‌خانه شدن مردم است اما رکود درهمه بخش‌های اقتصادی حاکم شده به گونه‌ای که رکود در خرید و فروش ماشین هنوز از بین نرفته است و باید منتظر ازبین رفتن رکود بود.

به گفته وی، به طور طبیعی با افزایش عرضه و تقاضا،‌ قیمت‌ها ثابت می‌شوند و از قیمت‌های تورمی جلوگیری می‌شود.

اثباتی با اشاره به ساخت واحدهای مسکونی مهر و طرح‌های دولت یازدهم برای مسکن اجتماعی و حمایتی اظهار کرد: از ابتدای ساخت واحدهای مسکن مهر با این طرح موافق نبودم چرا که نه مکان‌یابی مناسبی شده بود و نه در نوع ساخت آن نکته‌ی قابل توجهی دیده می‌شد.

این کارشناس افزود: به نظر می‌رسد اگر باید تغییراتی در نوع ساخت این‌گونه واحد‌های مسکونی صورت گیرد، باید از حالت سنتی‌سازی به صنعتی‌سازی پیش رویم و سرعت ساخت‌وساز نیز بالا رود.

وی با اشاره به این‌که سالانه به ۱.۵ واحد مسکونی نیاز هست، گفت: طی هشت سال گذشته تنها ۵۰۰ هزار واحد مسکونی ساخته و تحویل داده شد، چرا که قرار بود سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی ساخته شود.

اثباتی با بیان این‌که طرح مسکن اجتماعی و مسکن حمایتی نیز نباید به گونه‌ای باشد که واحد‌های نیمه‌کاره در پایان دولت باقی بماند، گفت: در دولت جدید باید بیشتر به سمت صنعتی‌سازی و ساخت‌وساز حرفه‌ای پیش‌ رویم و با مطالعات انجام شده طرح‌های مناسبی در مسکن ایجاد کنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: