ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۱۰۷۱۲۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۳
در دیدار با رییس‌جمهور برزیل مطرح شد

درخواست ظریف برای رفع موانع بانکی بین ایران و برزیل

دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در پایان برنامه های رسمی خود در برزیل با رئیس جمهور این کشور دیدار و گفتگو کرد
تدبیر24»وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اشاره به حجم کنونی روابط اقتصادی دو جانبه، خواستار تبدیل روابط دو کشور به یک روابط عمیق اقتصادی و در عین حال ایجاد توازن تجاری بین دو کشور شد.

وی زمینه‌های همکاری بین دو کشور را در بخش هایی چون انرژی، ترانزیت، کشاورزی و فناوری های پیشرفته برشمرد که با توجه به پیشرفتهای موجود در هر دو کشور آنها را مکمل هم دانست.

 ظریف خواستار رفع موانع بانکی از جمله ایجاد روابط کارگزاری بین دو کشور شد.

استفاده از ارزهای ملی دو کشور و تسریع در عملیاتی شدن اعتبار اختصاصی برزیل به کشورمان، همکاری در بخش نفت و گاز، اجرای پروژه های مشترک در حوزه فناوریهای نوین مانند نانو و بیو تکنولوژی و هوا  - فضا از جمله موضوعات دیگر مطرح شده از سوی وزیر امور خارجه در این دیدار بود.

ظریف لازمه  عمیق تر شدن روابط بین دو کشور را گسترش فعالیتهای اقتصادی بین دو کشور خواند و از آمادگی کشورمان برای سرمایه گذاری کشور برزیل در نفت و گاز و همچنین ترانزیت ایران استقبال به عمل کرد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین با قدردانی ازموضع دولت برزیل در قبال حق کشورمان در برخورداری از فناوری صلح آمیز هسته ای خواستار تداوم گفت وگوهای سیاسی مستمر و تبادل نظر با آن کشور شد.

میشل تِمِر رئیس‌جمهور برزیل نیز در این دیدار از علاقه آن کشور به توسعه مناسبات با ایران و نیز همکاری در زمینه فن‌آوری‌های پیشرفته سخن گفت و خواستار تبادل هیات‌ها و تماس‌ها با کشورمان شد.

وی همچنین اظهار داشت: برزیل هیچ‌گونه مشکلی برای توسعه صلح‌آمیز فعالیت‌های هسته ای ایران ندارد و از آن حمایت می‌کند.

 رئیس‌جمهور برزیل همکاری با کشورمان در حوزه‌های نفت و گاز را عملی دانست و افزود: تبادل هیات‌های سیاسی و اقتصادی بین دو کشور باعث نزدیکی و تعمیق مناسبات دو کشور خواهد شد.


تنظیم : م.م محمدی

برچسب ها: تدبیر24 ظریف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: