اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۱۰۷۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۸

هوای پایتخت «پاک» است

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ضمن اشاره به پاک بودن هوای تهران از وزش باد شدید طی فردا (۲۳ فروردین) خبر داد.

تدبیر24»حسین شهبازی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پیش‌بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا حاکی از افزایش تدریجی میزان ناپایداری جوی طی امروز (۲۲ فروردین) است و در بیشتر ساعات وزش باد موثر به بزرگی ۳ تا ۵ متر بر ثانیه از سمت نواحی جنوب‌شرقی انتظار می‌رود.

وی ادامه داد: بر اساس نتایج پیش‌بینی کیفیت هوا، طی امروز (22 فروردین) وضعیت کیفی هوای مطلوب در بیشتر مناطق پایتخت برقرار است.

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه این شرایط جوی طی فردا (۲۳ فروردین) کمابیش ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: در این روز با افزایش میزان ناپایداری جوی در بعد ازظهر برای برخی ساعات به ویژه شبانگاه وزش باد شدید به بزرگی ۸ تا ۱۱ متر بر ثانیه از سمت نواحی جنوبی - جنوب‌شرقی و افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

شهبازی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود وضعیت کیفی هوای بیشتر مناطق شهر تهران طی فردا در شرایط سالم قرار داشته باشد، گفت: با برقراری شرایط جوی ناپایدار طی روز جمعه (۲۴ فروردین) در برخی ساعات بارش باران و وزش باد شدید دور از انتظار نیست.

وی در پایان با بیان اینکه میانگین کیفیت هوای ۲۴ ساعت گذشته تهران منتهی به ۸ صبح امروز با شاخص ۴۸ در شرایط پاک قرار داشت، اظهار کرد: این شاخص هم اکنون ۴۸ و همچنان در شرایط پاک است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: