ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۰۷۳۳۷
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۸

شوراي اميد و شهردار جديد

نشست شوراي ٥١ نفره اميد روز گذشته با حضور جمعي از نمايندگان در مجلس و شوراي شهر برگزار شد.
تدبیر24»نشست شوراي ٥١ نفره اميد روز گذشته با حضور جمعي از نمايندگان مردم تهران در مجلس و شوراي شهر برگزار شد و حضار نقطه‌نظرات خود را درباره اولويت‌هاي پايتخت ارايه كرده و باتوجه به اهميت بحث انتخاب شهردار تهران كه در پي پذيرش استعفاي آقاي نجفي ازسوي شوراي شهر، هم‌اكنون مهم‌ترين اولويت كاري شوراي شهر است، نمايندگان تهران نيز با تاكيد بر معيارهاي عمومي در انتخاب شهردار، از اعضاي شورا خواستند كه هرچه سريع‌تر نسبت به تعيين‌تكليف اين مهم اقدام كنند. شهردار جديد تهران بنابر تاكيد نمايندگان مجلس و اعضاي شوراي شهر بايد فردي توانمند با روحيه عملياتي و كاردان باشد و باتوجه به خواست روشن مردم، حتما سبقه اصلاح‌طلبي روشن و مشخصي داشته باشد و علاوه بر اين، بتواند ضمن شناسايي اولويت‌هاي پايتخت، نسبت به حل معضلات و مشكلات اساسي مردم تهران و اين كلانشهر اقدام كند. با اين حال، علاوه بر بحث انتخاب شهردار، مسائل و موضوعات حايز اهميت ديگري نيز در اين نشست مورد بحث و بررسي قرار گرفت كه ازجمله بحث آسيب‌هاي مختلف اجتماعي همچون ساماندهي دستفروش‌ها مورد بحث قرار گرفت.

در عين حال شايد مهم‌ترين مساله در بحث مديريت شهري پايتخت اين است كه مردم در چندسال اخير در انتخابات پياپي به طيف و نگاه و رويكردي خاص راي دادند و طبيعتا بايد اين نگاه كه اساس آن، برگرفته از مشي و روش اصلاح‌طلبي است در مديريت جزيي و كلي ديده شود. هم‌اكنون كميته‌اي براي بحث بودجه سال ٩٨ در مجمع تهران تشكيل شده كه اميدواريم بتوانيم ضمن شناسايي اولويت‌هاي بودجه‌اي پايتخت، جلساتي با كميسيون بودجه شوراي شهر تشكيل داده و ابعاد اين مهم را مورد بررسي قرار دهيم تا از هم‌اكنون بتوانيم براي سال ٩٨ اقداماتي موثر را به انجام برسانيم. نكته حايز اهميت ديگر اينكه طبيعتا در اين جلسه اشاره‌اي خاص به مصاديق و اسامي گزينه‌هاي مطرح براي تصدي شهرداري پايتخت نشد و صرفا به معيارها و كلياتي در اين بحث بسنده شد. معتقديم انتخاب شهردار مشخصا وظيفه اعضاي شوراي شهر است و طبيعتا نبايد از شوراي ٥١ نفره انتظار داشته باشيم كه در مصاديق ورود كرده و نسبت به رجحان يك گزينه نسبت به ديگري اظهارنظر كند.



فاطمه ذوالقدر،نماینده مجلس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: