ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۱۰۷۴۸۹
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۶

فرگوسن هم با تیم امید موفق نمی‌شود

سرمربی سابق فجرسپاسی شیراز مطمئن است افشین پیروانی در دوران مدیریت تیم ملی هیچ تخلفی نکرده است.
تدبیر24»غلامحسین پیروانی، بردار بزرگ‌تر افشین و امیرحسین پیروانی از قدیمی‌های ورزش استان فارس است و در مقطعی هم هدایت تیم ملی امید را برعهده داشت.

غلامحسین پیروانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره انتخاب سرمربی تیم ملی امید و مطرح شدن چند نام مختلف اظهار کرد: تیم ملی امید باید شخصیت داشته باشد. نمی گویم به اندازه تیم ملی بزرگسالان اما ۶۰ درصد از همان احترام را به تیم ملی امید بگذارند. موقعی که من سرمربی تیم ملی امید شدم، بازیکنان را نداشتیم. چند بازی تدارکاتی انجام دادیم که نیمی از بازیکنان در اردو غایب بودند.

سرمربی سابق تیم ملی امید درباره همکاری نکردن باشگاه‌ها با تیم ملی امید در ادوار مختلف گفت: در دوره اخیر که تیم ملی زیر نظر امیر حسین (پیروانی) بود، استقلال بازیکنان خود را نداد و آب از آب تکان نخورد. اگر الان آن حالت باشد و هر کسی بخواهد یار بدهد و هر کسی نخواهد ندهد، اتفاقی نمی‌افتد.

او درباره این که گفته می‌شود نکونام، منصوریان و چمنیان گزینه‌های اصلی هدایت تیم ملی امید هستند، تاکید کرد: چمنیان در تیم ملی نوجوانان خیلی خوب کار کرد. او با بازیکنانی کار کرد که درگیر لیگ‌برتر نبودند. تیم ملی امید مکافات خودش را دارد. بزرگترین اشتباه عمرم بود که به تیم ملی امید رفتم. باشگاه‌ها با تیم ملی همکاری نمی کردند. ما بازیکنانی را به مسابقات بردیم که در تمرینات کنار ما نبودند.

غلام پیروانی درباره انتخاب برادرش، امیرحسین به عنوان سرمربی این تیم و حذف تیم ملی امید اظهار کرد: سر امیرحسین را بریدند و اجازه دست و پا زدن ندادند. باشگاه‌ها معمولا همکاری نمی‌کنند. اگر مسئولان و باشگاه‌ها همکاری کنند، مربی تیم ملی امید برای خودش جایگاهی را به دست می‌آورد. مربی تیم ملی امید نباید به مسئولان زنگ بزند که یار بدهید. استیلی و نکونام مربی بزرگی هستند. همه عالی و به روز هستند.

او ادامه داد: در مسابقات انتخابی قهرمانی آسیا، دو بازیکن تراکتورسازی و سه بازیکن استقلال به تیم ملی نیامدند. اگر این بازیکنان بودند، تیم ملی به راحتی صعود می‌کرد. با این شرایط اگر فرگوسن هم سرمربی تیم ملی امید شود، موفق نمی‌شود. هر کسی را می‌خواهند بیاورند اما اگر باشگاه‌ها همکاری نکنند، نتیجه نمی‌گیرند. در تیم ملی فقط باید نتیجه بگیرند. برای گرفتن نتیجه باید نظم و انضباط وجود داشته باشد.

پیروانی در واکنش به این که چرا اجازه داد برادرش سرمربی تیم ملی امید شود، گفت: به او گفتم به تیم ملی امید نرو ولی به او قول‌هایی دادند که امیرحسین هم قبول کرد اما در عمل این طور نشد و تیم ملی مشکلات زیادی داشت.

او درباره اتهاماتی که به افشین پیروانی به واسطه حضور در تیم ملی بزرگسالان زده شده و حتی گفته می‌شود، شاید او به پنج سال محرومیت از فوتبال محکوم شود، گفت: من اطمینان دارم افشین سالم کار کرده است. افشین اهل این کارها نیست. در هر صورت خود تاج خانواده ما را به خوبی می‌شناسند. محمد دیدن و موسی شنیدن، شنیدن کی بود مانند دیدن؟

برچسب ها: تدبیر24 فرگوسن
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: