آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۰۷۵۱۷
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۳

ظریف فردا به نیویورک می‌رود

وزیر خارجه کشورمان فردا به نیویورک سفر می‌کند.
تدبیر24»بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران فردا برای شرکت در اجلاس عالی رتبه صلح پایدار که در مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار می‌شود به نیویورک می‌رود.

قاسمی افزود: سخنرانی در اجلاس صلح پایدار، دیدار و گفت‌وگو با مقامات خارجی و نیز سخنرانی در شورای روابط خارجی آمریکا از جمله برنامه های وزیر امور خارجه در این سفر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: