ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۷۶۷۸
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰

نحوه دست دادنتان درباره مغز شما چه می‌گوید؟

مطالعات نشان می‌دهد افرادی که محکم با دیگران دست می‌‌ دهند در حل مساله، تست‌های هوش و قدرت استدلال از عملکرد بهتری دارند و قوی‌تر هستند.
 تدبیر24»قدرت بدنی یک فرد در دوران میانسالی معیاری بر سلامت مغز او به شمار می‌رود. محققان در مطالعات اخیر به این نتیجه رسیده‌اند افرادی که هنگام دست دادن، دست شما را محکم می‌گیرند در حل مساله، تست‌های هوش و استدلال قدرتمندتر عمل می‌کنند و زمان واکنش سریع تری دارند.

داده‌های به دست آمده از 475 هزار نفر نشان می‌دهد افرادی که ماهیچه‌های دست قوی‌تری دارند، از مغز سالم‌تری برخوردارند. محققان دانشگاه منچستر بر این باورند که ورزش کردن راه مناسبی برای تقویت عملکرد مغزی است.

این در حالی است که تحقیقات قبلی حاکی از آن بود افرادی که فشار دست آنها هنگام دست دادن با دیگران کمتر است، احتمال تخریب سلول‌های ماده سفید رنگ داخل مغز آنها بیشتر است. این سلول‌ها مانند کابل‌هایی برای برقراری ارتباط بین نقاط مختلف مغز عمل می‌کنند.

نتایج به دست آمده بیانگر آن است، افرادی که محکم دست می‌دهند، توانایی حل مساله منطقی تر را در دو دقیقه دارند و اعداد بیشتری را به خاطر می‌سپارند و نیز واکنش‌های سریع تری در مقابل محرک‌های بصری از خود نشان می‌دهند.

در واقع، دانشمندان به ارتباط مستقیمی بین قدرت عضلانی و سلامت مغز دست یافته‌اند. اما آنها در حال حاضر به دنبال این پاسخ هستند که آیا با انجام کارهایی چون تقویت عضلات و کار با وزنه می‌توان سلامت مغز را بهبود بخشید و آن را تقویت کرد؟

محققان قدرت دست افراد سالمند را با کمک یک گیره هیدرولیک مورد ارزیابی قرار داده اند و دریافتند سالمندانی که قدرت دست ضعیف تری دارند بیشتر در معرض خطر سقوط و افتادن و شکستگی استخوان‌ها قرار دارند. آنها همچنین اعلام کرده بودند که این معیار می‌تواند نسبت به فشار خون شاخص دقیق‌تری‌ برای پیش‌بینی احتمال بروز مشکلات قلبی باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: