ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 30
کد خبر: ۱۰۷۷۶۰
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۲
نوبخت:

رابطه رئیس‌جمهور و مجموعه نیروهای مسلح نزدیک‌تر از همیشه است

سخنگوی دولت با انتقاد از برخی حاشیه‌سازی‌ها پیرامون سخنرانی رئیس‌جمهور در روز ارتش، بر حمایت همیشگی و حداکثری دولت و خصوصا شخص رئیس‌جمهور از همه پاسداران امنیت کشور در همه بخش‌ها و نیروها تاکید کرد.
تدبیر24»نوبخت با اشاره به برداشت‌های نادرست برخی سیاسیون و رسانه‌ها از سخنان رئیس‌جمهور در روز ارتش که در ادامه منجر به سوءاستفاده بدخواهان کشور و نظام شد، با رد این برداشت‌ها، گفت: آقای دکتر روحانی، سال‌ها در حوزه‌های نظامی و امنیتی مسئولیت داشته و در تمام این سال‌ها، ارتباطی وثیق، عمیق و راهبردی با نیروهای پاسدار امنیت کشور، اعم از ارتش، ناجا و خصوصا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داشته و دارند.


سخنگوی دولت با اشاره به اینکه "توان راهبردی نظامی و دفاعی در دولت تدبیر و امید جهش چند برابری یافته است"، از رسانه‌ها، چهره‌های سیاسی خواست با درک شرایط خطیر کشور از هر گونه برداشت یکسویه و یا گمانه‌زنی‌های وحدت‌شکن بپرهیزند و با القای اختلافات ارکان کشور، سبب تضعیف نظام در پیش چشم دشمنان و شادمانی بدخواهان کشور نشوند.


نوبخت افزود: رئیس‌جمهور در موقعیت‌های مختلف، همواره به اهمیت، جایگاه، نقش حیاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حفاظت از امنیت و منافع راهبردی کشور در داخل و کشورهای همسایه تاکید کرده‌اند و در مقام عمل هم حمایت‌های مادی و معنوی از نیروهای مسلح اعم از سپاه و ارتش و نیروی انتظامی در دوره دولت‌های یازدهم و دوازدهم در بیشترین حد پس از تاریخ انقلاب بوده است.


سخنگوی دولت به ادامه حمایت و پشتیبانی کامل دولت و رئیس‌جمهور از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر نیروهای مسلح کشور تاکید کرد و اذعان داشت: سپاه در نگاه رئیس‌جمهور از چنان جایگاهی برخوردار است که ایشان برای حل مشکلات کشور و اعتلای ایران بارها خواستار نقش‌آفرینی این نهاد انقلابی و ارزشمند شده است و برای آینده هم حتما روی پشتیبانی این نهاد در امور مختلف حساب باز کرده است.


نوبخت ادامه داد: هم آقای رئیس‌جمهور و هم مجموعه دولت بر این اعتقاد است که عمران و آبادانی و پیشرفت همه‌جانبه کشور جز در سایه وحدت و انسجام همه نیروها و نهادها قابل دستیابی نیست، از این رو ایشان در بیان و عمل، همیشه بر حمایت حداکثری از نیروهای مسلح کشور هم برای مقابله با دسیسه‌های دشمنان و هم برای سازندگی کشور، تاکید دارند.


سخنگوی دولت در پایان گفت: رییس محترم جمهوری در سخنرانی روز ارتش تاکید داشتند که نیروهای مسلح در دفاع از نظام، کشور و مردم یکپارچه هستند و تمجید از یک نیرو در روزی که مختص به آن عزیزان است، منطقا به معنای نفی ارزش ها و خدمات سایر نیروها نیست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: