ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۷۸۵۹
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۶

زندگی خانم بازیگر؛ از فرزند طلاق تا پدر کارخانه دار!

ریما رامین فر یا همان هما در پایتخت شخصیت شیرین و محبوبی است که با این سریال بیش از پیش محبوب شد. در این مطلب درباره جزئیات زندگی و جدیدترین مصاحبه ریما رامین فر بیشتر می‌خوانیم.

تدبیر24»ریما رامین فر متولد ۱۳۴۹ در تهران، بازیگر است.

فارغ التحصیل فوق لیسانس کارگردانی تئاتر است کار تئاتر را از سال ۱۳۷۶ با نمایششب بخیر مادر آغاز نمود و در سال ۱۳۷۹ با بازی در فیلم سینمایینان و عشق و موتور ۱۰۰۰ پا به عرصه سینما نهاد

ابوالحسن رامین فر متولد روستایی در ۸۴ کیلومتری اصفهان است.

طلاق پدر و مادر ریما رامین فر

ریما رامین‎ فر از طلاق پدر و مادرش پرده برداشت و از آسیب هایی که خودش تجربه کرد گفت

او در یک مصاحبه گفته بود :

اگر مادرم این مصاحبه را بخواند حتما می‌رنجد اما واقعیت این است که من هنوز دارم تاوان طلاقی را که ۴۰ سال قبل رخ داده پس می‌دهم. هنوز هم از خیلی چیزها می‌ترسم.برای همین تمام تلاش خود را می‌کنم تا پسرم از هر گونه تنش و درگیری دور باشد.همه سعی‌ام این است که پسرم را از هر گونه آسیبی که خودم آنها را تجربه کردم، محافظت کنم.




بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: