آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۰۷۹۲۸
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۵
کره‌شمالی:

واشنگتن "سرچشمه" نقض‌ حقوق بشر است

در آستانه دیدار رهبران دو کره و پیش از دیدار رهبر کره‌شمالی با دونالد ترامپ، پیونگ‌یانگ انتقاد واشنگتن از سابقه حقوق بشری خودش را "مضحک" توصیف کرد.
تدبیر24»کره‌شمالی به نقض حقوق شهروندانش از جمله با کشتارهای فراقانونی، سرکوب‌ شدید مخالفان و حتی ربایش شهروندان خارجی متهم است.

گزارش حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره کره‌شمالی که در روزهای گذشته منتشر شد، به شرح "نقض‌های حقوق بشری فجیع" در این کشور خودکامه از اعدام‌های علنی تا گسترش جاسوسی از شهروندان پرداخت.

پیونگ‌یانگ در انتقادی شدیداللحن، هدف این گزارش را "تهمت زدن" به کره‌شمالی دانست و آمریکا را "سرچشمه" نقض‌های حقوق بشری دانست که از "خشونت‌های سرطان‌ مانند مرتبط با سلاح و انواع بی‌عدالتی و محرومیت از حقوق" رنج می‌برد.

خبرگزاری کی‌سی‌ان‌ای کره‌شمالی سه‌شنبه در یادداشتی نوشت، واشنگتن خودش را قاضی حقوق بشری می‌داند. این واقعا مضحک است و یادآور دزدی است که برای متوقف کردن دزد دیگر جار می‌زند. هدف واقعی آمریکا از هم پاشیدن کشورهایی که از آن فرمانبرداری ندارد تا بهانه‌ای برای تهاجم‌ سیاسی، نظامی و اقتصادی و فشار به دست آورد.

کی‌سی‌ان‌ای در ادامه کره‌شمالی را به عنوان "مهد زندگی واقعی کارگران" توصیف کرد.  

این موضع‌گیری در آستانه نشست روز جمعه کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی و مون جائه-این، رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی مطرح می‌شود که دیداری تاریخی است و دومین جلسه کیم با یک رهبر خارجی به حساب می‌آید. همچنین انتظار می‌رود دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا ژوئن با کیم دیدار داشته باشد. پیشتر کانگ کیونگ-وا، وزیر امور خارجه کره‌جنوبی گفت سابقه حقوق بشری پیونگ‌یانگ در نشست جمعه مورد بحث قرار نمی‌گیرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: