آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۰۷۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶
نژادبهرام در گفتگو با تدبیر۲۴ از مهمترین شاخصه های شهردارتهران گفت:

اصلاح طلبی، پاکدستی، مشارکت جویی

مهم‌ترین شاخصه شهرداری ما اصلاح طلبی، پاکدستی، مشارکت جویی، نگاه انسان محور داشتن است؛ یعنی به شهر به عنوان دارایی قابل فروش نگاه نشود و به شهر به عنوان مخزنی برای زنده نگه داشتن روح انسان نگاه کرده و فرضت های شهر برای بالندگی را ببیند و پرورش دهد.
تدبیر24»عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران در مورد ملاک‌های شورا برای انتخاب شهردار تهران به خبرنگار تدبیر۲۴ گفت: ما برای انتخاب شهردار شاخصه‌هایی داریم که بر همین اساس حرکت خواهیم کرد و امیدواریم بتوانیم شهردارآینده شهرمان را انتخاب کنیم.

زهرا نژاد بهرام خاطر نشان کرد: ما از مردم می‌خواهیم سعه صدر نشان دهند تا شورا بتواند در مسیر انتخاب شهردار همه جوانب را در نظر بگیرد.

عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران افزود: مهم‌ترین شاخصه شهرداری ما اصلاح طلبی، پاکدستی، مشارکت جویی، نگاه انسان محور داشتن است؛ یعنی به شهر به عنوان دارایی قابل فروش نگاه نشود و به شهر به عنوان مخزنی برای زنده نگه داشتن روح انسان نگاه کرده و فرضت های شهر برای بالندگی را ببیند و پرورش دهد.

نژاد بهرام در مورد شانس زنان برای تصدی شهراری تهران گفت: متاسفانه یکی از بانوانی که پیشنهاد کرده بودیم اعلام انصراف کرد و با دو سه نفر دیگر هم که گفتگو کردیم نظر مثبت نداشتند.

گفتگو : مرضیه نگهبان مروی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: