آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۰۸۰۰۷
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۰

دلایل شکست برابر رئال

سرمربی بایرن مونیخ در نشست خبری بعد از بازی از اشتباهات خط دفاعی و فرصت سوزی شاگردانش به عنوان دو دلیل شکست برابر رئال نام برد.
تدبیر24»بایرن مونیخ در دیدار رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا از رئال مادرید پذیرایی کرد و با نتیجه دو بر یک تن به شکست داد تا کار این تیم برای صعود به فینال بسیار سخت شود.

یوپ هاینکس سرمربی باتجربه بایرن از شکست تیمش در این دیدار بسیار ناراحت است. او از دلایل این شکست سخن به میان آورد.

هاینکس در نشست خبری بعد از بازی گفت: به خاطر آسیب دیدگی روبن و بواتنگ شرایط روحی ما بد شد و شور و هیجان قبل از بازی کمتر شد. با وجود آنکه تن به شکست دادیم اما باید این دیدار را  فراموش کرد و خود را آماده بازی برگشت کرد.

او ادامه داد: دو گل رئال مادرید همچون یک هدیه آماده برای آنها بود. نباید در این مرحله از لیگ قهرمانان اروپا چنین اشتباهات رخ دهد. فرصت های زیادی را روی دروازه رئال خلق کردیم اما از آنها به خوبی استفاده نکردیم این در حالی است که رئال از فرصت های خود نهایت استفاده را برد. از نظر من عجیب است که یک تیم حرفه ای مانند بایرن این همه فرصت را از دست دهد. امیدوارم که در دیدار برگشت همه چیز تغییر کند.

آرین روبن ستاره هلندی بایرن مونیخ در دقیقه 5 بازی مصدوم شد و نتوانست به بازی ادامه دهد. هاینکس درباره مصدومیت روبن گفت: امیدوارم که آسیب دیدگی روبن جدی نباشد اما فکر می کنم که بواتنگ مصدومیت جدی خواهد داشت و به دیدار برگشت نمی رسد.


برچسب ها: تدبیر24 رئال
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: