تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۱۰۸۱۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۰

عواقب احتمالی نقض توافقنامه ژنو

سخنگوی سازمان انرژی اتمی از توافقنامه ایران و گروه ۱+۵ به عنوان برنامه مشترک یاد کرد و گفت: در صورتی که گروه ۱+۵ به آنچه در مورد آن توافق کرده پایبند نباشد، ما نیز الزامی برای رعایت چارچوب آن نداریم.
تدبیر24: بهروز کمالوندی در حاشیه مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر مواضع جمهوری اسلامی ایران برای داشتن انرژی هسته‌ای اظهارداشت: در روابط بین‌المللی، چیزی به عنوان «الزام» و «تعهدات» کشورها نداریم مگر اینکه مبانی حقوق بین‌المللی باشد یا تعهدات ۲ طرفه.

وی افزود: آنچه موجب می‌شود ۲ طرف به تعهداتشان پایبند باشند، اعتبار کشورها است.

کمالوندی تصریح کرد: اسم توافقنامه‌ای که جمهوری اسلامی ایران و گروه ۱+۵ آن را امضاء کرده‌اند، برنامه مشترک است و موافقتنامه نیست. باید با جهان تعامل داشته باشیم و به اعتماد دوطرفه دست پیدا کنیم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره عواقب احتمالی نقض توافقنامه توسط طرف مقابل ایران گفت: این توافقنامه قابل برگشت است و در آن مقرر شده تا ۲ طرف به آن پایبند باشند.

سفیر سابق ایران در زیمباوه و اندونزی افزود: طبیعی است در صورتی که گروه ۱+۵ به آنچه در مورد آن توافق کرده است، پایبند نباشد، ما نیز الزامی برای رعایت چارچوب توافق‌نامه نخواهیم داشت.

وی گفت: بهتر است انتقاد درباره توافقنامه به حوزه حقوقی آن مربوط شود نه دیگر مسائل.

کمالوندی خاطرنشان ساخت: به مردم اطمینان می‌دهیم که از حق مسلم ایران در دستیابی به فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای نمی‌گذریم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: