ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۸۱۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۰

عواقب احتمالی نقض توافقنامه ژنو

سخنگوی سازمان انرژی اتمی از توافقنامه ایران و گروه ۱+۵ به عنوان برنامه مشترک یاد کرد و گفت: در صورتی که گروه ۱+۵ به آنچه در مورد آن توافق کرده پایبند نباشد، ما نیز الزامی برای رعایت چارچوب آن نداریم.
تدبیر24: بهروز کمالوندی در حاشیه مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر مواضع جمهوری اسلامی ایران برای داشتن انرژی هسته‌ای اظهارداشت: در روابط بین‌المللی، چیزی به عنوان «الزام» و «تعهدات» کشورها نداریم مگر اینکه مبانی حقوق بین‌المللی باشد یا تعهدات ۲ طرفه.

وی افزود: آنچه موجب می‌شود ۲ طرف به تعهداتشان پایبند باشند، اعتبار کشورها است.

کمالوندی تصریح کرد: اسم توافقنامه‌ای که جمهوری اسلامی ایران و گروه ۱+۵ آن را امضاء کرده‌اند، برنامه مشترک است و موافقتنامه نیست. باید با جهان تعامل داشته باشیم و به اعتماد دوطرفه دست پیدا کنیم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره عواقب احتمالی نقض توافقنامه توسط طرف مقابل ایران گفت: این توافقنامه قابل برگشت است و در آن مقرر شده تا ۲ طرف به آن پایبند باشند.

سفیر سابق ایران در زیمباوه و اندونزی افزود: طبیعی است در صورتی که گروه ۱+۵ به آنچه در مورد آن توافق کرده است، پایبند نباشد، ما نیز الزامی برای رعایت چارچوب توافق‌نامه نخواهیم داشت.

وی گفت: بهتر است انتقاد درباره توافقنامه به حوزه حقوقی آن مربوط شود نه دیگر مسائل.

کمالوندی خاطرنشان ساخت: به مردم اطمینان می‌دهیم که از حق مسلم ایران در دستیابی به فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای نمی‌گذریم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: