ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۸۱۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵
رئیس‌جمهوری:

باید همواره نسبت به گشایش در کارها امیدوار باشیم

رئیس‌جمهور گفت: هیچ عملی بالاتر از انتظار گشایش نیست و فرج نیز یعنی گشایش و باز شدن. یک مومن و یک مسلمان باید معتقد به گشایش در روزها، هفته‌ها ماه‌ها و سال‌های آینده باشد وناامیدی چیز خوبی نیست.
تدبیر24»حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی، در مراسم گرامیداشت هفته کارگر که در محل سالن اجلاس سران برگزار شد، هفته تجلیل از خدمات و مجاهدت‌های کارگران را تبریک گفت و افزود: امسال این هفته مصادف با ایام میلاد پربرکت مهدی موعود امام زمان‌(عج) شده که این روز را به همه کارگران و همه ملت بزرگ ایران تبریک می گویم.

وی ادامه داد: اعتقاد ما به امام دوازدهم و مهدویت و روز ظهور، امید برای تحقق عدالت جهانی به دست آن بزرگوار است. این امید به ما می گوید مسیر و آینده درخشانی پیشروی بشریت است و این تفکر ما متفاوت از سایر تفکرات است. عده‌ای آینده تاریخ را تاریک می بینند اصلا این تفکرکه فردا روز بدی است و یا سال بعد سال سختی است و روز به روز در مشکلات بیشتری قرار می گیریم درست نیست و با منطق اعتقادی و فرهنگی ما سازگار نیست. یک مومن و یک مسلمان باید معتقد به گشایش روزهای آینده باشد.

وی ادامه داد: در روایات تاکید شده «افضل اعمال امتی، انتظار الفرج» یعنی هیچ عملی بالاتر و بهتر از انتظار  گشایش نیست. «فرج» یعنی گشایش و باز شدن گره‌ها. هر روز، هر هفته، هر ماه و هر سال  باید معتقد به باز شدن امور باشیم. اصلا ناامیدی چه فایده‌ای دارد. فرض بگیرید سال آینده سال سختی است. آیا درست است که از حالا غصه سال آینده را بخوریم باید همواره به آینده با اتکا به خدواند متعال امیدوار باشیم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه وزرای کابینه را به دو دسته امیدوار و ناامید تقسیم کرده‌ام، گفت: در ذهنم وزرا را به دو دسته تقسیم کرده ام و هر دو دسته آدمهای خوبی هستند اما بخشی از آنها هوای نا امیدی در سر دارند. برخی با اشاره به  بودجه آن را کم می دانند یا وضعیت فروش و انتقال درآمدهای نفتی را خوب نمی دانند. این عده در اول، وسط و آخر دولت سخن ناامید کننده دارند یا برخی از آنها وقتی سخن از باران و خشکسالی می شود صحبت از واردات محصولات می کنند.

روحانی ادامه داد: اما عده‌ای هم امیدوارانه حرف می زنند. مثلا می گویند اگر باران کم است باید الگوی کشت را تغییر دهیم یا به کشاورزان در فلان منطقه سفارش کنیم فلان محصولات آب‌بر را کشت نکنند.

وی اصلی ترین هدف دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران را ناامید کردن مردم دانست و افزود: دشمنان می خواهند مردم ایران را ناامید کنند.

رئیس‌جمهور با اشاره به اظهارات یکی از مقامات آمریکایی مبنی بر اینکه ایران چهلمین سال انقلابش را نخواهید دید، گفت: به کوری چشم شما ما وارد چهلمین سال شده‌ایم و 22 بهمن امسال را جشن خواهیم گرفت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: