ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۱۰۸۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۱
هنگ کنگ، ژاپن، رومانی و کره جنوبی در صدر

ایران دارای کندترین‌اینترنت جهان!

« موسسه آمار و ریاضیات "آکامی" با بررسی نرخ سرعت اینترنت جهانی، کشورهایی را که دارای سریع ترین نرخ دسترسی به اینترنت هستند معرفی کرده است كه ايران در رده آخر قرار گرفته است! »

 موسسه آکامی در گزارش جدید ۲۰۱۳ خود درباره وضعیت اینترنت جهانی آورده است که هنگ کنگ، ژاپن، رومانی و کره جنوبی در صدر پرسرعت ترین اینترنت‌های دنیا قرار می گیرند و پس از این ۸ مورد ایالات متحده آمریکا در جایگاه نهم قرار دارد که خدمات اینترنتی آن نسبت به سایر کشورهای دارای فناوری با قیمت بیشتر و سرعت کمتر عرضه می شود.

در این گزارش هنگ کنگ بار دیگر با سرعت ۶۳.۶ مگابایت سرعت و افزایش ۹ درصدی نسبت به سه ماه گذشته در صدر جدول قرار گرفت. در سه ماه نخست امسال کره جنوبی با سرعت ۴۴.۸ مگابایت به رده چهارم سقوط کرد و از ژاپن و رومانی با سرعت اینترنتهای ۵۰ و ۴۷.۹ مگابایت در ثانیه عقب ماند. در جدول امسال جایگاه آمریکا و سوئد تغییر کرده است، سال گذشته سوئد در رده نهم و آمریکا در رده هشتم قرار داشت.

نمودار میانگین اوج سرعت اینترنت از سه ماهه سوم سال ۲۰۰۷ تا سه ماهه اول ۲۰۱۳

آکامی برای ارائه این گزارش خدمات اینترنتی ۲۴۳ کشور جهان را بررسی کرده است. براساس این گزارش مشترکان در سه ماهه اول سال ۲۰۱۳ با ۲۰۸ حمله DDoS ( محروم سازی از سرویس) رو به رو بوده اند که این میزان اندکی نسبت به سه ماه گذشته آن بیشتر است، چرا که تعداد این حملات در سه ماه چهارم سال ۲۰۱۲ به ۲۰۰ مورد رسیده بود. از این تعداد حمله ۳۵ درصد مشتریان تجاری، ۲۲ درصد مشتریان رسانه ای، ۷ درصد مشتریان با فناوری بالا، ۴ درصد بخش عمومی را هدف گرفته بودند. این حملات توسط ۱۵۴ سازمان مختلف گزارش شده است.

میانگین اوج سرعت اینترنت جهانی ۱۸.۴ مگابایت است که این امر نسبت به سه ماهه گذشته ۹.۲ درصد و نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد تغییر داشته است. میانگین اوج سرعت اینترنت در ایران کندترین مورد در سه ماهه نخست بوده که در این دوره به ۳.۲ مگابایت در ثانیه رسیده است.
منبع:مهر


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
0
1
بخدا این حق ملت فهیم و فرهیخته ایران نیست ما امیدمان به دولت تدبیر و امید است
نظر شما: