آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۰۸۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۴

18مرد دختر نوجوان را تا لحظه مرگ آزار شیطانی دادند

پلیس هند می‌گوید مظنون اصلی قتل و تجاوز گروهی به یک دختر نوجوان را بازداشت کرده است.

تدبیر24»دانو بویان و همدستانش متهم به زنده سوزاندن یک دختر ۱۶ ساله در روز جمعه (چهارم مه) در ایالت جارکند هند هستند.

پلیس می‌گوید این دختر نوجوان پس از آن به قتل رسید که والدینش به بزرگان روستا شکایت کردند که او مورد تجاوز قرار گرفته است.

پس از شکایت والدین، شورای روستا مجازات دو متهم به تجاوز را ۱۰۰ بار "بشین پاشو"و ۵۰ هزار روپیه (۷۵۰ دلار) تعیین کردند.

گفته شده است این اتفاق باعث خشم این مردان شد، و آنها به حدی برآشفته شدند که دختر نوجوان را سوزاندند و والدینش را هم کتک زدند.

بر اساس گزارش‌ها متهمان این دختر را وقتی پدر و مادرش به مهمانی رفته بودند، از خانه ربودند و دو مرد در جنگل‌های اطراف روستا به او تجاوز کردند.

شوراهای روستایی اختیارات حقوقی ندارند اما در خارج از شهرها و نقاط دور افتاده حکم آن‌ها اعتبار دارد و بسیاری ترجیح می‌دهند برای اجتناب از هزینه‌های رسیدگی حقوقی رسمی، مشکلات خود را در این شوراها حل کنند.

به گفته پلیس آقای بویان در خانه یکی از خویشاوندانش در جایی که او پنهان شده بود، بازداشت شد. این مظنون تاکنون درباره اتهام‌هایش اظهار نظری نکرده است.

یکی از مقام‌های محلی به خبرگزاری فرانسه گفته است که دو نفر از متهمان وقتی حکم شورای روستا را شنیدند، اول پدر و مادر دختر را کتک زدند و سپس به سوی خانه آنها هجوم بردند تا با کمک مردان دیگر قربانی را زنده بسوزانند.

پلیس می‌گوید از میان ۱۸ متهم تا کنون ۱۵ نفر بازداشت شده‌اند.

در هند موضوع تجاوز و آزار زنان بارها باعث خشم عمومی، تظاهرات و اعتراض شده است.

در سال میلادی ۲۰۱۶ حدود ۴۰ هزار مورد تجاوز در این کشور ثبت شده است.

تجاوز گروهی به دختر هشت ساله مسلمان توسط هشت مرد هندو درمنطقه کشمیر هند در ماه ژانویه موجب خشم عمومی و اعتراض گسترده در نقاط مختلف این کشور شده است.

همچنین هفته گذشته پس از متهم شدن یکی از مقامات حزب حاکم "بی جی پی" به تجاوز به یک دختر شانزده ساله در ایالت "اوتار پرادش" در شمال هند، خشم عمومی بالا گرفته است.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: