ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۰۸۶۰۲
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶

پرداخت بخشی از مطالبات فرهنگیان

معاون پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفت: پیرو قول‌های داده‌شده جهت پرداخت مطالبات فرهنگیان در هفته گرامیداشت مقام معلم، با تخصیص اعتبار توسط خزانه، بخشی از مطالبات فرهنگیان پرداخت می‌شود.

تدبیر24»علی الهیار‍‌ ترکمن معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به قولی که برای پرداخت مطالبات تا هفته گرامیداشت مقام معلم داده‌ شده بود، گفت: با تأیید 950 میلیارد از اسناد مالی وزارت آموزش‌ و پرورش توسط سازمان مدیریت، این اسناد در اختیار خزانه‌داری کل کشور قرار گرفته بود و با پیگیری‌های انجام‌ شده در روزهای گذشته 600 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت و در حال حاضر این اعتبار به استان‌ها جهت پرداخت تخصیص‌ یافته است.

الهیار ترکمن در مورد جزئیات مطالباتی که پرداخت می‌شود، گفت: این مطالبات شامل حق‌التدریس فرهنگیان تا آخر اسفندماه گذشته، حق‌الزحمه تصحیح امتحانات در سال‌های 95 و 96 با اولویت تصحیح کنندگان، خرید خدمات آموزشی به مدت سه ماه، آموزش نظامی سرباز معلم‌ها و هزینه‌های اداری استان‌هاست.

وی در ادامه افزود: 350 میلیارد از اسناد تأیید شده توسط سازمان مدیریت در خزانه‌داری کل کشور جهت اختصاص منابع در حال پیگیری است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: